Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: nagyon fontos ember fogadta Vlagyimir Putyint

2019. július 04., 15:48

Az orosz elnököt Ferenc pápa látta vendégül a Vatikánban.

Pope Francis welcomes Russian President Vladimir Putin (L) for a private audience at the Vatican, 04 July 2019. Putin arrived for a one-day visit to Vatican and Rome and to meet with the Pope and Italian leaders. EPA/ALESSANDRO DI MEO / POOL
EPA/ALESSANDRO DI MEO / POOL

Putyin egy napos látogatáson jár Vatikánban és Rómában. A katolikus egyházfő mellett Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár is fogadta.

A zárt ajtók mögötti megbeszélés Ferenc pápa és az orosz elnök között ötvenöt percig tartott. Nem megerősített sajtóértesülések szerint a tolmácsokkal tartott négyszemközti találkozón többek között a keresztényüldözésről, a migrációról, Ukrajna és Venezuela helyzetéről beszéltek egymással. A pápai könyvtárszobában zajlott megbeszélés ajándékcserével zárult.

Hirdetés

Putyin majdnem egy órás késéssel érkezett a Vatikánba. Ez volt a harmadik találkozója Ferenc pápával. Délután Sergio Mattarella olasz elnökkel és Giuseppe Conte kormányfővel egyeztet.

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nincs megállás, tovább robognak a piacok

Nincs megállás, tovább robognak a piacok

Hétfőn is erősödtek a nemzetközi piacok, ráadásul kedden is kedvező hírek láttak napvilágot, ami tovább lendítette felfele a tőzsdéket. Igaz, a magyar piacon inkább kivárást láthatunk. Kedden napközben is számos olyan információ jön ki, amelyek hatással lehetnek a befektetői hangulatra, így az MNB kamatdöntő ülése, vagy az új brit miniszterelnök személye is ilyen lehet.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?