Hirdetés
Hirdetés

Erre a rendőrök se számítottak: részeg áldiplomata kóválygott az autópályán

2018. november 07., 15:51

Nem mindennapi ügyben kellett intézkednie a rendőröknek, egy részeg áldiplomata csempészett cigit.

Egészen döbbenetes közlemény jelent meg a police.hu-n, miután a szabolcsi rendőröknek az M3-ason gyanús lett egy bizonytalanul kacskaringózó autó. A sofőr az igazoltatás során azt állította, hogy diplomata, majd átadott egy lengyel magánútlevelet és egy diplomáciai mentességet igazoló okiratot, amely az elsődleges ellenőrzés során hamisnak bizonyult.

Részeg is volt

Ugyan diplomata nem volt, a rendőrökben felmerült a gyanú, hogy az 54 éves férfi részeg, ez a szondáztatás után be is igazolódott, ráadásul az általa vezetett autó átvizsgálása során annak utas- és csomagteréből nagy mennyiségű, közel 17 millió forint értékű csempészett cigaretta, valamint további hamisított okiratok és forgalmi engedély került elő.

Az 54 éves ukrán állampolgárral szemben a Mátészalkai Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétsége és közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Óriásit lehetett bukni, és szóltunk is időben

Óriásit lehetett bukni, és szóltunk is időben

Hosszas oldalazás után meredek zuhanásba váltott a bitcoin árfolyama, és a többi kriptodeviza is gyors ütemben veszít értékéből, némelyik már századrészét sem éri annak, amit legnagyobb mániában elért. A piacon hosszú távon mindig a fundamentumok számítanak, és ez most úgy tűnik, itt is kezd érvényesülni.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?