Hirdetés
Hirdetés

Erre a rendőrök se számítottak: részeg áldiplomata kóválygott az autópályán

2018. november 07., 15:51

Nem mindennapi ügyben kellett intézkednie a rendőröknek, egy részeg áldiplomata csempészett cigit.

Egészen döbbenetes közlemény jelent meg a police.hu-n, miután a szabolcsi rendőröknek az M3-ason gyanús lett egy bizonytalanul kacskaringózó autó. A sofőr az igazoltatás során azt állította, hogy diplomata, majd átadott egy lengyel magánútlevelet és egy diplomáciai mentességet igazoló okiratot, amely az elsődleges ellenőrzés során hamisnak bizonyult.

Részeg is volt

Ugyan diplomata nem volt, a rendőrökben felmerült a gyanú, hogy az 54 éves férfi részeg, ez a szondáztatás után be is igazolódott, ráadásul az általa vezetett autó átvizsgálása során annak utas- és csomagteréből nagy mennyiségű, közel 17 millió forint értékű csempészett cigaretta, valamint további hamisított okiratok és forgalmi engedély került elő.

Az 54 éves ukrán állampolgárral szemben a Mátészalkai Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétsége és közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Hirdetés

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kiadnád a lakásod? Itt van néhány tipp, hogy ráharapjanak

Kiadnád a lakásod? Itt van néhány tipp, hogy ráharapjanak

Ősszel ugrásszerűen nő a kereslet a bérlakások iránt. A lakástulajdonosoknak ez kiváló időszak a bérbeadáshoz, ám kezdőként fejtörést okozhat a hirdetés feladása, az ideális bérlő megtalálása, vagy akár a bérleti szerződés megírása.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?