Hirdetés
Hirdetés

Ezért nem lesz új vezére az FBI-nak?

2017. május 15., 07:13
Cimkék
FBI
, Donald Trump

Nem lesz egyszerű ügy az új FBI igazgató kinevezése, szüksége lenne a demokrata támogatásra is Trumpéknak.

Forrás: Flickr/Dave Newman
Forrás: Flickr/Dave Newman

Chuck Schumer demokrata párti szenátor szerint a demokrata törvényhozók valószínűleg nem szavazzák meg a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) új igazgatójelöltjét addig, amíg nem neveznek ki külön ügyészt az Oroszország állítólagos beavatkozásáról folyó vizsgálat irányítására. Az amerikai külügyminiszter a két ország viszonyának javítását ígérte.

Az amerikai-orosz viszony rendkívül alacsony szintjét és a nagyfokú bizalomhiányt emelte ki Rex Tillerson külügyminiszter az NBC vitaműsorában. Tillerson szerint a hidegháború vége óta most a legrosszabb a két ország viszonya, s ennek javítása érdekében áll mind az amerikai népnek, mind az egész világnak.

Hirdetés

Trump elnök világossá tette, hogy fontosnak tartja az Oroszországhoz fűződő kapcsolatok újbóli beindítását - fogalmazott az amerikai diplomácia irányítója. A jövő igazolja majd, hogy ez sikerül-e vagy sem, mindenesetre sok és kemény munka kell hozzá. Rex Tillerson szerint az amerikai-orosz viszony újraindításához nem tiszta lappal állnak hozzá, hanem valamennyi fennálló problémát megvitatnak.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szombaton munkanap: te mennyire veszed komolyan?

Szombaton munkanap: te mennyire veszed komolyan?

A magyarok zöme kifejezetten örül a munkanapok átrendezésével járó hosszabb hétvégéknek, minden hatodik ember külföldi utazást is tervez egy vagy akár több ilyen alkalommal is – derül ki egy friss felméréséből. A szombati munkanapoknak viszont kevésbé örülünk, és nem is tarjuk eléggé hatékonynak.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?