Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan olyasmi nyílik Budapesten, amilyet még nem láttál

2018. április 03., 11:36

Pár hát már csupán, és hatalmas kutyás élménypark nyílik a Ligetben.

A Liget Budapest Projekt zöldterületi fejlesztéseinek miniszteri biztosa, Persányi Miklós jelentette be, hogy már a napokban megkezdődik a tesztüzem, a kutyás élményparkot pedig várhatóan pár héten belül át is adják. Ezzel mintegy ötezer négyzetkilométer szabad területet kapnak a kutyások. A tesztüzemben előre kiválogatott gazdik és kedvenceik vehetnek részt, a park azonban már bárki számára megtekinthető – a kerítés másik oldaláról, természetesen.

Hirdetés

Persányi hozzátette, hogy az élménypark eddigi helyén kihasználatlan épületek álltak, ezek elbontásával hozták létre a területet. Az élményparkban a kutyák szabadon rohangálhatnak, áshatnak, emellett pedig "játszótér" és szökőkúttal kombinált vizes játszómedence is a rendelkezésükre áll majd. A Liget teljes felújítása várhatóan 2020-ra készül majd el, de egy-két évvel tovább is tarthat, mert a közlekedési fejlesztéseknek is össze kell kapcsolódniuk, tette hozzá a miniszteri biztos. A Városliget felújításáról korábban itt írtunk bővebben. >>>

Raiffeisen KH Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sokkot kapott az olaj, de már jobban van - A hét videója

Sokkot kapott az olaj, de már jobban van - A hét videója

A hét egyik legizgalmasabb gazdasági eseménye az olajárfolyam elképesztő ugrálása volt, amelyhez hasonlóra évtizedek óta nem volt példa. Mi történt az olajjal, milyen következményei lehetnek a hét elején bekövetkezett eseményeknek? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ videós elemzésünkben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?