Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan olyasmi nyílik Budapesten, amilyet még nem láttál

2018. április 03., 11:36

Pár hát már csupán, és hatalmas kutyás élménypark nyílik a Ligetben.

A Liget Budapest Projekt zöldterületi fejlesztéseinek miniszteri biztosa, Persányi Miklós jelentette be, hogy már a napokban megkezdődik a tesztüzem, a kutyás élményparkot pedig várhatóan pár héten belül át is adják. Ezzel mintegy ötezer négyzetkilométer szabad területet kapnak a kutyások. A tesztüzemben előre kiválogatott gazdik és kedvenceik vehetnek részt, a park azonban már bárki számára megtekinthető – a kerítés másik oldaláról, természetesen.

Hirdetés

Persányi hozzátette, hogy az élménypark eddigi helyén kihasználatlan épületek álltak, ezek elbontásával hozták létre a területet. Az élményparkban a kutyák szabadon rohangálhatnak, áshatnak, emellett pedig "játszótér" és szökőkúttal kombinált vizes játszómedence is a rendelkezésükre áll majd. A Liget teljes felújítása várhatóan 2020-ra készül majd el, de egy-két évvel tovább is tarthat, mert a közlekedési fejlesztéseknek is össze kell kapcsolódniuk, tette hozzá a miniszteri biztos. A Városliget felújításáról korábban itt írtunk bővebben. >>>

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kiszámolták, mennyi pénz kell egy magyar családnak a szerény megélhetéshez

Kiszámolták, mennyi pénz kell egy magyar családnak a szerény megélhetéshez

Miután a Központi Statisztikai Hivatal már évek óta nem közöl létminimumra vonatkozó adatokat, a Policy Agenda idén is folytatta ennek az értéknek a kiszámítását. Ebből kiderült, egy négyfős családnak az alapvető szükségletek beszerzésére havi 275 ezer forint kellett 2018-ban, egy egyfős háztartás 95 ezerrel, egy nyugdíjas legalább 85 ezer forinttal számolhatott.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön kiirtanád a magázást a magyar nyelvből?