Hirdetés
Hirdetés

Hihetetlen, mi került elő a buszsofőr lába alól

2018. január 23., 11:34

Elképesztő módon csempésztek cigit Ukrajnából Magyarországra.

Kép forrása: NAV
Kép forrása: NAV

8 millió forint értékű cigarettát találtak az adóhivatal emberei egy távolsági autóbuszon Beregsuránynál - olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Facebook-oldalán.

Mint írják, a Beregszász-Nyíregyháza között naponta közlekedő távolsági autóbuszt ellenőrző pénzügyőrök az utasok poggyászait rendben találták, azonban az autóbuszban gyanús módosításokat fedeztek fel. Mivel sem a sofőr, sem az utasok nem jelentettek be vámköteles árut, a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. A vezetőfülke padlólemeze alatti részt speciálisan csempészetre alakították át, onnan több mint 8 ezer doboz cigaretta került elő.

Hirdetés
Kép forrása: NAV
Kép forrása: NAV

A pénzügyőrök a dohányterméket, valamint a csempészetre használt autóbuszt lefoglalták, kiszabtak 17 millió forint vámigazgatási bírságot, és költségvetési csalás miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Kik voltak 2017 legkreatívabb csempészei? Szubjektív összeállításunk >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Idegtépő napok jönnek: 108 ezer fiatal sorsa dől el

Idegtépő napok jönnek: 108 ezer fiatal sorsa dől el

Jövő szerda este 8 órakor hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Idén közel 108 ezren izgulhatnak, ugyanis ennyien jelentkeztek valamelyik hazai egyetem, főiskola szeptemberben induló képzésére. A legtöbben, a felvételizők kétharmada ezúttal is alapképzésre adta be jelentkezését.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?