Hirdetés
Hirdetés

Kozso, Bróker Marcsika: ismert emberek a NAV adóslistáján

2018. augusztus 21., 12:32

10 millió forintnál is többel lógnak az adóhatóságnak.

A Bróker Marcsiként ismertté vált D. Sándorné, a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. önálló képviseleti jogosultsággal rendelkező egykori vezetője az ellene üzletszerűen elkövetett csalássorozat, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, sikkasztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőper tárgyalásán a Szolnoki Törvényszéken 2017. november 6-án. A vádlott az ügyészség szerint a pénzügyi jogsértések sorozatát követte el, 767 embert csapott be, több mint 12 milliárd forinttal károsította meg őket. MTI Fotó: Mészáros János
A Bróker Marcsiként ismertté vált Dobrai Sándorné (MTI Fotó: Mészáros János)

A második negyedévben 81 adózó halmozott fel jelentős összegű adóhiányt, 10,8 milliárd forint összértékben, az átlagos adótartozás 133 millió forint - írja a Napi.hu.

A portál gyűjtése szerint a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyeket felsoroló listáján olvasható a Bachar Najari név is, budapesti lakcímmel. A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. svájci állampolgárságú főrészvényese is Bachar Najari, a cégadatokban svájci lakcímmel szerepel.

Hirdetés

Az Urbán nápolyikat gyártó cégcsoport egyik vállalkozása, az Urbán és Urbán Édesipari Kft. szintén felkerült a NAV 100 millió forintnál nagyobb adótartozást felhalmozó cégeket felsoroló listájára.

A 10 millió forintnál nagyobb adótartozást felhalmozó magánszemélyek listáján továbbra is olvashatók olyan ismert nevek, mint Hertelendy Klára, az egykori Baby Sisters együttes egyik tagja, az Ámokfutók zenekar frontembere, a Kozso néven ismertté vált Kocsor Zsolt.

Zuschlag János volt politikus, a 12 milliárdos károkozással vádolt Dobrai Sándorné (Marcsika), Seffer István plasztikai sebész, Portik Tamás vállalkozó, Saskőy Szabolcs volt labdarúgó játékvezető és Schreiber István, az egykori Magyar Szerencsejáték Szövetség volt elnöke.

Raiffeisen KH Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sokkot kapott az olaj, de már jobban van - A hét videója

Sokkot kapott az olaj, de már jobban van - A hét videója

A hét egyik legizgalmasabb gazdasági eseménye az olajárfolyam elképesztő ugrálása volt, amelyhez hasonlóra évtizedek óta nem volt példa. Mi történt az olajjal, milyen következményei lehetnek a hét elején bekövetkezett eseményeknek? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ videós elemzésünkben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?