Hirdetés
Hirdetés

Különös fordulat: Trump kiállt korábbi nagy kritikusa mellett

2018. február 20., 13:12

Támogatja az amerikai elnök Mitt Romney szenátori kampányát.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

Mitt Romney (Wikimedia Commons/Mark Taylor)
Mitt Romney (Wikimedia Commons/Mark Taylor)

A 2012-ben még maga is elnökjelöltként induló Mitt Romney Trump kampánya alatt egy csalónak nevezte a mostani elnököt, aki csak heccből indul a választásokon, mire válaszul Trump egy fulladozó kutyához hasonlította – írja a Reuters.

Ehhez képest ma Twitteren az elnök nyíltan kiállt az Utah állambeli szenátorságért induló Romney mellett, akit a visszavonuló jelenlegi szenátor méltó utódjának nevezett.

Hirdetés

A szenátorjelölt sem habozott sokat a válasszal, úgy fogalmazott, hogy reméli a kampány során a utah-i polgárok támogatását is sikerül elnyernie.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Támadnak a szuperbaktériumok – ki nem találod, mi lehet a gyógyír

Támadnak a szuperbaktériumok – ki nem találod, mi lehet a gyógyír

Napjainkban egyre nagyobb gondot okoznak az úgynevezett szuperbaktériumok, ezek ugyanis rendkívül ellenállóak az antibiotikumos kezelésekkel szemben. Egy-egy új baktériumtörzs fejlődése így soha nem látott, súlyos betegségek kialakulásához vezethet. Szerencsére a tudósok találtak egy módszert, amivel felvehetik a harcot – ehhez azonban előbb meg kell fejniük egy kacsacsőrű emlőst.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?