Hirdetés
Hirdetés

Lázár elárulta, hová utazik Orbán Viktor

2017. november 16., 14:23

El kell vinni a magyar álláspontot a svédeknek is.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

A Kormányinfón Lázár János elárulta, hogy Orbán Viktor kétnapos látogatásra megy Svédországba, Göteborgba. A miniszterelnök egy, a munka világával és a munka szociális vetületeivel foglalkozó konferencián vesz majd részt.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanakkor elmondta: a konferencián az uniós tagállamok képviselői vesznek részt, ahol jó eséllyel ismét az Európai Unió és az Európai Bizottság próbálja majd megerősíteni azt az álláspontját, hogy az unió szociális pillére kizárólag a bevándorlás támogatása lehet. Hozzátette: Magyarország ezt sosem fogja támogatni, és továbbra is azon a véleményen vagyunk, hogy az európai országoknak meg kell akadályozni, hogy bevándorló országokká váljanak, és ehelyett a már itt élő tagállami állampolgárok munkavállalását támogassák.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?