Hirdetés
Hirdetés

Már szervezik a mai tüntetést - sokan készülnek

2018. december 13., 09:18

Ma is készül valami a Kossuth-téren.

Kossuth tér, 2018. december 12.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Kossuth tér, 2018. december 12. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Újabb tüntetés lesz ma a Kossuth téren, a tiltakozást a Szabad Egyetem diákcsoport szervezi délután 5 órától - szúrta ki az atv.hu. Facebook-eseményükben azt írták, hogy a cél, hogy békésen tüntessenek a rabszolgatörvény ellen.

Azt kérték az érdeklődőktől, hogy vigyenek magukkal enni- és innivalót, valamint meleg ruhát, mert sokáig lesznek a téren. Közlésük szerint a rendőrség engedélyezte a tüntetést.

Hirdetés

Csütörtök reggel 9-kor már 1000 fölött van azok száma, akik jelezték részvételüket, további 5 ezren pedig érdeklődnek az esemény iránt.

A tegnap délután kezdődött tüntetés az éjszakába nyúlt: a demonstrálók megjárták a Kossuth teret, a Fidesz Lendvay utcai székházát, majd visszatértek a Parlamenthez. A tömeg jellemzően a Fideszt, Orbán Viktort, a tegnap elfogadott rabszolgatörvényt szidta, de a "ruszkik, haza" is zúgott a Kossuth téren. Több esetben megpróbáltak áttörni a rendőrsorfalon, repült néhány tárgy is, a rendőrök ilyenkor könnygázzal, paprikaspay-vel szorították vissza a tömeget. A tüntetésnek csak éjfél után lett vége.

1,5 millió forint jól jönne? Találd meg a legjobb ajánlatot!

Előrébb tudsz lépni 1,5 millió forinttal? Találd meg a tucatnyi ajánlat közül a legjobb hitelt személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével! Ha 60 hónapos futamidőre vennél fel 1,5 millió forintot és számít a törlesztőrészlet nagysága, ezek a legkedvezőbb ajánlatok a kalkulációk szerint: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönével 30 327 forintos havi törlesztőrészlet és 8,17 százalékos THM mellett vehetjük fel a kölcsönt. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönét 30 379 forintos törlesztőrészlettel, 8,97 százalékos THM-mel igényelhetjük. 32 110 forint a Budapest Bank Online Prémium személyi kölcsönének törlesztőrészlete 10,50 százalékos THM mellett. Az Erste Most Extra személyi kölcsönt pedig 32 606 forintos törlesztőrészlettel és 12,05 százalékos THM-mel igényelhetjük. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Támadnak a hackerek - mennyit érnek a zsarolóvírusok és az ellopott adatok a dark weben?

Támadnak a hackerek - mennyit érnek a zsarolóvírusok és az ellopott adatok a dark weben?

A kiberbűnözés 3 billió dolláros kiadást jelentett világszerte 2015-ben, és az előrejelzések szerint ez az összeg 2021-re 6 billióra emelkedik. A kiadások alatt az incidensek utáni összes költséget értjük. Például egy zsarolóvírus esetében nem csak a váltságdíj kifizetése számít, hanem az incidens miatti termelékenységcsökkenés, számítógépek mentesítése, újratelepítése, a biztonsági szabályozás javítása, a szükséges technológiai védelmi beruházások és a vállalat hírnevét ért járulékos károk is.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?