Hirdetés
Hirdetés

Mégiscsak összejöhet a Trump-Putyin találkozó, nem is messze tőlünk

2018. június 09., 13:55

A két nagyhatalom vezetőjének találkozója állandóan csúszik, de Moszkva szerint rövidesen sor kerülhet rá, mégpedig Bécsben.

A Kreml szóvivője szerint Bécs az egyik legalkalmasabb helyszín az orosz és az amerikai elnök csúcstalálkozójának megtartására.

Trump márciusban jelezte, hogy a két vezető rövidesen találkozik, de azóta a két ország viszonyában bekövetkezett romlás ezt megakadályozta. A legfőbb problémát az angliai mérgezési ügy jelentette, melynek során egy volt orosz kettősügynököt és lányát hadianyagnak minősülő szerrel megmérgezték, és a brit kormány ezt a Kremlnek tulajdonította.

Hirdetés

Ennek hatására a nyugati a világ egy része, így Amerika is büntetőintézkedéseket tett, szankciókat szigorított, noha semmilyen bizonyítékot nem sikerült felmutatni arra vonatkozólag, hogy az orosz kormánynak köze lenne az ügyhöz, sőt ennek egyenesen ellentmond az a tény, hogy a két áldozat felgyógyulóban van, hisz ez nem profi merénylőre vall.

Így a felek érzik, hogy a kapcsolatok romlása talán szükségtelen volt, és a két elnök azt is tudja, hogy egymással feltehetően jól szót értenének, Trump lehetőségeit legfeljebb a mögötte álló erők korlátozhatják az Oroszországgal való békülésben.

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 067 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Az év kiugró emelkedéssel indult: a kereslet jelentősen erősödött az eladó és a kiadó lakásoknál egyaránt. A fokozódó kereslet és a lakások folyamatos drágulása azonban nem azt jelenti, hogy bármilyen ingatlant bármilyen áron lehet értékesíteni.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?