Hirdetés
Hirdetés

Nem kellett sokat várni: jön a kampány a Sargentini-jelentés ellen

2018. szeptember 18., 15:21

Minden csatornán elmondják majd, nem értenek egyet a jelentéssel.

Strasbourg, 2018. szeptember 11. Judith Sargentini, a zöld párti frakció holland képviselője (j) felszólal az Európai Parlament vitáján 2018. szeptember 11-én. Balra Orbán Viktor miniszterelnök, mögötte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b2). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Judith Sargentini, a zöld párti frakció holland képviselője felszólal az Európai Parlament vitáján 2018. szeptember 11-én. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány a múlt héten az Európai Parlamentben elfogadott Sargentini-jelentés miatt – írja a Magyar Idők.

A lap értesülése szerint a jogi lépésen túl televíziós, rádiós és internetes hirdetések is lesznek, ahol elmondják, szerintük a magyar jogállamiság helyzetét bíráló, Magyarországot elítélő dokumentum a politikai nyomásgyakorlás része, amelynek nem fognak engedni.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Titkolózik a Facebook és a Google: virágzik a propaganda a közösségi médiában

Titkolózik a Facebook és a Google: virágzik a propaganda a közösségi médiában

Az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága által közzétett jelentésekből az derül ki, hogy a három óriásvállalat, valamint a Facebook tulajdonában lévő Instagram sorozatosan kibújik a pontos információk átadása alól az oldalaikon megjelenő orosz aktivitásról. Azokban az adatokban, amiket viszont átadtak, nagyon sok volt a hiányosság.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?