Hirdetés
Hirdetés

Nem kellett sokat várni: jön a kampány a Sargentini-jelentés ellen

2018. szeptember 18., 15:21

Minden csatornán elmondják majd, nem értenek egyet a jelentéssel.

Strasbourg, 2018. szeptember 11. Judith Sargentini, a zöld párti frakció holland képviselője (j) felszólal az Európai Parlament vitáján 2018. szeptember 11-én. Balra Orbán Viktor miniszterelnök, mögötte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b2). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Judith Sargentini, a zöld párti frakció holland képviselője felszólal az Európai Parlament vitáján 2018. szeptember 11-én. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány a múlt héten az Európai Parlamentben elfogadott Sargentini-jelentés miatt – írja a Magyar Idők.

A lap értesülése szerint a jogi lépésen túl televíziós, rádiós és internetes hirdetések is lesznek, ahol elmondják, szerintük a magyar jogállamiság helyzetét bíráló, Magyarországot elítélő dokumentum a politikai nyomásgyakorlás része, amelynek nem fognak engedni.

Hirdetés

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Elfogyott az idő: a világ vezetői is egyezkednek a tengerek védelméről

Elfogyott az idő: a világ vezetői is egyezkednek a tengerek védelméről

A G20-ak környezetvédelmi miniszterei Japánban tartott találkozójukon megállapodtak a tengerek műanyaghulladék-szennyezésének kezeléséhez szükséges intézkedések bevezetésének és alkalmazásának globális hatókörű keretrendszerében. Valljuk be, ennek itt volt az ideje.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön kiirtanád a magázást a magyar nyelvből?