Hirdetés
Hirdetés

Óriási lépést tett a jövő felé ma a legszigorúbb muszlim ország

2018. június 23., 15:53

Mától oldják fel Szaúd-Arábiában azt a törvényt, amely tiltotta a nőknek, hogy autót vezessenek.

Miből finanszírozzam a cégem? Mitől lesz versenyképes egy magyar KKV és honnan szerezhet fejlesztési forrásokat? Ki viheti tovább a családi vállalkozást?
KKV-finanszírozás - égető tulajdonosi dilemmák konferencia - jelentkezzen most!

Történelmi napra ébredt ma az arab királyság, miután a világon utolsóként itt is feloldották azt a tiltást, amely nem engedélyezte a nőknek az autóvezetést – írja a Reuters.

Az intézkedés mögött Mohammad bin Szalmán koronaherceg áll, aki a Vision 2030 fejlesztési terveként döntött a tiltás feloldása mellett. A szaúdi program középpontjában egyébként az áll, hogy az ország a jövőben ne csak az olajra támaszkodjon, hanem fejlesztenék például a turizmust is.

Hirdetés

Készen állunk, teljesen meg fog változni az életünk – mondta Szamira al-Ghamdi, egy 47 éves dzseddai pszichológus, aki az egyik első nő lesz, aki jogosítványt kap az országban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Csányi: Ne mondják, hogy nem figyelmeztettük az ügyfeleket

Csányi: Ne mondják, hogy nem figyelmeztettük az ügyfeleket

Ne mondják ránk, hogy nem figyelmeztettük az ügyfeleket, a kamatok felfelé is mehetnek, a nemzetközi kamatkörnyezet előbb vagy utóbb be fog gyűrűzni – mondta el Csányi Sándor OTP-vezér a BÉT konferenciáján. Reményei szerint eredményeik alapján nemsokára “le fogják lépni” a náluk nagyobb régiós versenytársakat.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?