Hirdetés
Hirdetés

Őrült összegből épül parkoló Kisvárdán

2018. október 12., 15:00

Az elképesztő ütemben fejlődő, grandiózus terveket megvalósító Kisvárdán a parkolófejlesztést sem lehet elaprózni, férőhelyenként több mint félmillióból, 612 838 forintból fog elkészülni egyetlen alkalmas placc a személyautók számára a stadion környezetében. Ugyanez a fajlagos költség a buszok fogadására 426 339 forintot tesz ki - írja az mfor.hu a közbeszerzési hatóság oldalán megjelent hirdetményre hivatkozva.

A dokumentum szerint a feladatokat két nyíregyházi cég, a VNYH-BAU Kft. és az NYF-BAU Kft. végezheti el. A személyautók számára készülő 728 férőhelyes parkoló nettó 446,1, a 13 állásos buszparkoló pedig 310,3 millió forintba fog kerülni.

Hirdetés

A feladatokba alvállalkozókat is bevonnak: a Jánosik és Társai Kft., valamint MŰSZKERÉP Kft. többek között burkolatjelek fog festeni, térkövezik, szakfelügyeleti munkákat, valamint az ideiglenes forgalomtechnikai munkákat látják el.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Lassul a magyar munkaerő kivándorlása Ausztriába?

Lassul a magyar munkaerő kivándorlása Ausztriába?

Az Ausztriában dolgozó magyarok száma szezonálisan csökkent novemberben, de egy év alatt így is nőtt. Mostanában azonban valamivel kisebb mértékű a bővülés, mint korábban. A főbb küldő országokból továbbra is érkeznek, a tömeg nem áll le. De osztrák állampolgárból is több dolgozik.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?