Hirdetés
Hirdetés

Őrült összegből épül parkoló Kisvárdán

2018. október 12., 15:00

Az elképesztő ütemben fejlődő, grandiózus terveket megvalósító Kisvárdán a parkolófejlesztést sem lehet elaprózni, férőhelyenként több mint félmillióból, 612 838 forintból fog elkészülni egyetlen alkalmas placc a személyautók számára a stadion környezetében. Ugyanez a fajlagos költség a buszok fogadására 426 339 forintot tesz ki - írja az mfor.hu a közbeszerzési hatóság oldalán megjelent hirdetményre hivatkozva.

A dokumentum szerint a feladatokat két nyíregyházi cég, a VNYH-BAU Kft. és az NYF-BAU Kft. végezheti el. A személyautók számára készülő 728 férőhelyes parkoló nettó 446,1, a 13 állásos buszparkoló pedig 310,3 millió forintba fog kerülni.

Hirdetés

A feladatokba alvállalkozókat is bevonnak: a Jánosik és Társai Kft., valamint MŰSZKERÉP Kft. többek között burkolatjelek fog festeni, térkövezik, szakfelügyeleti munkákat, valamint az ideiglenes forgalomtechnikai munkákat látják el.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

10 millió dollárt fizetett lobbizásra Horvátország, hogy kedvezőbb döntés szülessen a perekben. Az Interpol csak úgy körözte volna tovább Hernádit, ha a horvátok előre fizetik a perköltségeket arra az esetre, ha a Mol-elnök perel.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?