Hirdetés
Hirdetés

Őrült összegből épül parkoló Kisvárdán

2018. október 12., 15:00

Az elképesztő ütemben fejlődő, grandiózus terveket megvalósító Kisvárdán a parkolófejlesztést sem lehet elaprózni, férőhelyenként több mint félmillióból, 612 838 forintból fog elkészülni egyetlen alkalmas placc a személyautók számára a stadion környezetében. Ugyanez a fajlagos költség a buszok fogadására 426 339 forintot tesz ki - írja az mfor.hu a közbeszerzési hatóság oldalán megjelent hirdetményre hivatkozva.

A dokumentum szerint a feladatokat két nyíregyházi cég, a VNYH-BAU Kft. és az NYF-BAU Kft. végezheti el. A személyautók számára készülő 728 férőhelyes parkoló nettó 446,1, a 13 állásos buszparkoló pedig 310,3 millió forintba fog kerülni.

Hirdetés

A feladatokba alvállalkozókat is bevonnak: a Jánosik és Társai Kft., valamint MŰSZKERÉP Kft. többek között burkolatjelek fog festeni, térkövezik, szakfelügyeleti munkákat, valamint az ideiglenes forgalomtechnikai munkákat látják el.

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Panamai helyett mikor lesz magyar dinnye a boltokban? Megnéztük, milyen lesz az idei szezon

Panamai helyett mikor lesz magyar dinnye a boltokban? Megnéztük, milyen lesz az idei szezon

Míg tavaly a korán jött nyár, most a hűvös és csapadékos május okozott gondot a magyar dinnyetermelőknek, de állítják: a minőséggel idén nem lesz probléma. A boltok zöldséges standjain a görög görög és új vetélytársként megjelenő marokkói import mellett lassan felbukkan a magyar is, elsőként a sárgadinnye, míg a görögdinnye július közepére várható. Az áruházláncok ígérik, ha már lesz magyar is, leállnak az importtal.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?