Hirdetés
Hirdetés

Rogánnal számolnák fel a siralmas egészségügyet Gyurcsányék

2018. február 21., 14:37

Jön a választás, lehet nagyot mondani. Indítjuk az ígéretszámlálót!

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

Az egészségügyi dolgozók tüntetése május 12-én az EMMI épülete előtt. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)
Az egészségügyi dolgozók tüntetése tavaly az EMMI épülete előtt. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

A Demokratikus Koalíció kormányra kerülése esetére az egészségügyi krízishelyzet felszámolását ígéri. Gréczy Zsolt szóvivő az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy megszüntetnék a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodát, és az annak költségvetésében szereplő 25 milliárd forintot a sürgősségi osztályok működésére fordítanák.

A közmédia költségvetéséből 30 milliárd forintot a műtéti és a vizsgálati várólisták csökkentésére csoportosítanak át. A futballra költött forrásokból garantálják, hogy az egészségügyi dolgozók valóban megkapják a nekik ígért 12 százalékos béremelést. A hátrányos helyzetű térségek kistelepülésein található háziorvosi körzetek finanszírozási forrásait pedig a duplájára emelik.

Hirdetés

A DK szóvivője azt is elmondta, hogy felfüggesztenék a látvány-csapatsportok tao-támogatását és az így befolyó pénzekből többek között CT és MRI készülékeket vásárolnának.

Mégis mi ez a hír a Privátbankáron?

Most, hogy a 2018-as választási kampány hivatalosan is elindult, elkezdtük összegyűjteni a politikai pártok választási ígéreteit. Ez itt az első oldalunkon. Erős kezdés!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Gyengélkednek a németek meg mi is, zuhan a török líra

Gyengélkednek a németek meg mi is, zuhan a török líra

A békés pénteki amerikai zárás után ma lefelé tartanak a tőzsdék, különösen a német DAX, valamint a hazai index. Az OTP és a Richter esnek nagyot, a Telekom azonban emelkedik. Lefelé tart a Konzum, az Appeninn és az Opus is. Új mélyponton a török líra, esik az arany és az olaj.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?