Hirdetés
Hirdetés

Rogánnal számolnák fel a siralmas egészségügyet Gyurcsányék

2018. február 21., 14:37

Jön a választás, lehet nagyot mondani. Indítjuk az ígéretszámlálót!

Az egészségügyi dolgozók tüntetése május 12-én az EMMI épülete előtt. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)
Az egészségügyi dolgozók tüntetése tavaly az EMMI épülete előtt. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

A Demokratikus Koalíció kormányra kerülése esetére az egészségügyi krízishelyzet felszámolását ígéri. Gréczy Zsolt szóvivő az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy megszüntetnék a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodát, és az annak költségvetésében szereplő 25 milliárd forintot a sürgősségi osztályok működésére fordítanák.

A közmédia költségvetéséből 30 milliárd forintot a műtéti és a vizsgálati várólisták csökkentésére csoportosítanak át. A futballra költött forrásokból garantálják, hogy az egészségügyi dolgozók valóban megkapják a nekik ígért 12 százalékos béremelést. A hátrányos helyzetű térségek kistelepülésein található háziorvosi körzetek finanszírozási forrásait pedig a duplájára emelik.

Hirdetés

A DK szóvivője azt is elmondta, hogy felfüggesztenék a látvány-csapatsportok tao-támogatását és az így befolyó pénzekből többek között CT és MRI készülékeket vásárolnának.

Mégis mi ez a hír a Privátbankáron?

Most, hogy a 2018-as választási kampány hivatalosan is elindult, elkezdtük összegyűjteni a politikai pártok választási ígéreteit. Ez itt az első oldalunkon. Erős kezdés!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A rettegőknek is elege van a kormányból – két éve lőtték hátba az EU-t

A rettegőknek is elege van a kormányból – két éve lőtték hátba az EU-t

A brit választók kétharmada szerint a kormány rossz munkát végez a Brexit-tárgyalásokon, minimális relatív többségben vannak azok, akik most már rossz döntésnek tartják Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból. Ma két éve szavazták meg egyebek mellett a bevándorlástól rettegve a Brexitet.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?