Hirdetés
Hirdetés

Szijjártó új barátot talált Magyarországnak

2017. október 11., 19:12

Egyebek mellett még templomfelújítást is tervez a kormány.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Libanon fontos szerepet tölt be a magyar külpolitikában, mivel ez az ország a közel-keleti stabilitás egyik fontos láncszeme - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter miután libanoni kollégájával, Gibran Bászillal egyeztetett.

A tárcavezető a megbeszélést követő sajtótájékoztatón Libanon fontosságát indokolva kiemelte: védelmezi a keresztény közösségeket, emellett segít, hogy a közel-keleti válsággócokból menekülni próbálók a lehető legközelebb maradhassanak az otthonukhoz és a lehető leghamarabb hazatérhessenek, ha a helyzet rendeződik.

Hirdetés

Magyarország kezdeményezte az EU-nál, hogy a Libanonnak jóváhagyott 400 millió eurós segítséget 800 millió euróra növeljék, és a magyar kormány másfél millió eurót szán a Libanonban megrongálódott templomok felújítására.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Jövő hétre érik egy összeomlás

Jövő hétre érik egy összeomlás

A múlt hónapban úgy tűnt, hogy megússzuk a komolyabb tőzsdei zuhanást, de most mintha sok lenne a piacnak a kereskedelmi háború, meg a jegybankelnöki dörgedelem. Kritikus szintre került a legfontosabb index, ugyanakkor emelkedésnek indult a klasszikus menekülőeszköz, az arany.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?