Hirdetés
Hirdetés

Vödrével vesszük a fagyit, meg is látszik a hazai jégkrémpiacon

2019. május 13., 07:42
Cimkék
jégkrémpiac

Ami ötödével bővült. A dobozos kiszerelések is jól fogynak, és nő az igény a mindenféle -mentes és vegán nyalatok iránt is.

Ötödével bővült a magyarországi jégkrémpiac, amelynek éves mérete tavaly meghaladta a 35 milliárd forintot - közölte a Világgazdasággal a Nielsen.

Hirdetés

A hétfői lapszámban azt írták, hogy továbbra is a dobozos és a vödrös változatok a legkeresettebbek, amelyek együttesen az eladások 53 százalékát teszik ki.

Négyből három jégkrémet 400 négyzetméternél nagyobb boltban vásárol a lakosság. Egyre nagyobb az igény a cukor- és a laktózmentes, valamint a vegán jégkrémekre is - olvasható a Világgazdaságban.

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Tovább dőlt az ibizai dominó: Sebastian Kurz is megbukott

Tovább dőlt az ibizai dominó: Sebastian Kurz is megbukott

A szociáldemokrata és a szabadságpárti képviselők támogatásával az osztrák parlament megszavazta a Kurz-kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítványt. Ez azt jelenti, hogy az országot egy átmeneti kormány irányítja a várhatóan ősszel sorra kerülő parlamenti választásokig. Sebastian Kurz kormánya annak ellenére bukott meg, hogy az általa vezetett Néppárt tegnap fölényesen nyerte az EP-választást.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi a legnagyobb gond Magyarországon?