Minden harmincadik családban van patikakártya

A válságból az egészségpénztárak megerősödve tudtak kikerülni, a Patikapénztár pedig még ezen belül is remekelt. A korábban is kedvező folyamatok után az idei első félévben az újonnan belépőknél minden eddigi rekordot megdöntve 16 százalékos volt a belépési részarány. (x)

A jelentős számú szereplő mellett minden hatodik frissen csatlakozó a Patikát választotta. Büszkén vallhatjuk, hogy már minden harmincadik családban patikakártya segíti az egészségügyi kiadások rendezését. Pénztárunk piaci részesedése pedig a bevételek terén már meghaladta a 11 százalékot.

A számok különösen annak tükrében imponálóak, hogy pénztárunknál tradicionálisan a második félév az erősebb. Nem kevéssé a rendre meghirdetett év végi akciónknak köszönhetően. A jó gazdálkodási eredményeinkből pedig a tagjaink az idén is részesednek.

Már most érdemes készülni arra, hogy novemberben befagyasztjuk a költségeket. A Patikapénztár – mint a válság legsötétebb időszakaiban is – születése hónapját ismét tagjai számára meghirdetett akcióval ünnepli. Az egészség ebben a hónapban extrán kamatozik.

Az akció keretében a befizetés első 10 ezer forintjából a megszokott 9,5 százalékot vonjuk (950 forintot), ezen felül azonban egyáltalán nincs levonás. Az első tízezer forintba pedig a munkáltatói befizetés is beletartozik. Nem csak a leszállított költségek miatt jó a Patika-csoportot választani. Nem véletlen, hogy minden hatodik egészségpénztári frissen csatlakozó Magyarország legjobb patikakártyás szolgáltatása mellett tette le a voksát.

Nem árt kiemelten figyelni, mert különösen kedvező ajánlatunkat szigorúan egyetlen hónapig tartjuk fenn. Fontos tehát, hogy a megadott határidőig, vagyis november 30-áig be is érkezzen a pénz a Patikapénztárhoz. Aki körültekintő, időzíti befizetését, és nem várja meg az év végi adóoptimalizálási hajrát.

Méltán számíthatunk arra, hogy a Patika már most is szépen emelkedett részesedése kedvező ajánlatunknak köszönhetően tovább nő 2012 egészében.

Címlapon

Óriási összegek mennek nyugdíjra, mégis kísért az időskori szegénység réme

Óriási összegek mennek nyugdíjra, mégis kísért az időskori szegénység réme

Lassan a szövetségi kiadások fele szociális célokra megy, és annak is a zöme a nyugdíjkassza kipótolására. Ennek ellenére kutatók úgy vélik, hogy az időskori szegénység a következő húsz évben csak nőttön nőni fog Németországban. Itthon sem feltétlenül megnyugtató a helyzet.

További cikkek

Utánajártunk

Videók

Ajánlatunk

Ajánlatunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

 • BUX40596.71-0.55%
  DAX9823.5-2.77%
  EUR/HUF311.610%
  EUR/USD1.08340%
  Arany1118.150%

Heti várható események, adatok

 • március 4
  KSH: Külkereskedelmi mérleg
  március 5
  KSH: Kiskereskedelmi forgalom
  Szolgáltatóipari BMI
  Szolgáltatóipari BMI
  GDP
  Kiskereskedelmi forgalom
  ISM szolgáltatóipari index
  március 6
  Bézs könyv
  március 7
  KSH: Ipari termelés
  Deutsche Post (2018 Q4)
  GDP
  EKB kamatdöntés
  Friss és tartós munkanélküli-segély kérelmek
  március 8
  KSH: Fogyasztói árindex
  Államháztartási egyenleg
  Munkanélküliségi ráta

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?