Minden harmincadik családban van patikakártya

A válságból az egészségpénztárak megerősödve tudtak kikerülni, a Patikapénztár pedig még ezen belül is remekelt. A korábban is kedvező folyamatok után az idei első félévben az újonnan belépőknél minden eddigi rekordot megdöntve 16 százalékos volt a belépési részarány. (x)

A jelentős számú szereplő mellett minden hatodik frissen csatlakozó a Patikát választotta. Büszkén vallhatjuk, hogy már minden harmincadik családban patikakártya segíti az egészségügyi kiadások rendezését. Pénztárunk piaci részesedése pedig a bevételek terén már meghaladta a 11 százalékot.

A számok különösen annak tükrében imponálóak, hogy pénztárunknál tradicionálisan a második félév az erősebb. Nem kevéssé a rendre meghirdetett év végi akciónknak köszönhetően. A jó gazdálkodási eredményeinkből pedig a tagjaink az idén is részesednek.

Már most érdemes készülni arra, hogy novemberben befagyasztjuk a költségeket. A Patikapénztár – mint a válság legsötétebb időszakaiban is – születése hónapját ismét tagjai számára meghirdetett akcióval ünnepli. Az egészség ebben a hónapban extrán kamatozik.

Az akció keretében a befizetés első 10 ezer forintjából a megszokott 9,5 százalékot vonjuk (950 forintot), ezen felül azonban egyáltalán nincs levonás. Az első tízezer forintba pedig a munkáltatói befizetés is beletartozik. Nem csak a leszállított költségek miatt jó a Patika-csoportot választani. Nem véletlen, hogy minden hatodik egészségpénztári frissen csatlakozó Magyarország legjobb patikakártyás szolgáltatása mellett tette le a voksát.

Nem árt kiemelten figyelni, mert különösen kedvező ajánlatunkat szigorúan egyetlen hónapig tartjuk fenn. Fontos tehát, hogy a megadott határidőig, vagyis november 30-áig be is érkezzen a pénz a Patikapénztárhoz. Aki körültekintő, időzíti befizetését, és nem várja meg az év végi adóoptimalizálási hajrát.

Méltán számíthatunk arra, hogy a Patika már most is szépen emelkedett részesedése kedvező ajánlatunknak köszönhetően tovább nő 2012 egészében.

Címlapon

Még hogy válság? Kitűnő hete volt Amerikának

Még hogy válság? Kitűnő hete volt Amerikának

A múlt év őszén komoly esés indult az amerikai tőzsdéken, amely decemberben összeomlásba torkollott. Nem csak a befektetők estek pánikba, hanem amerikai kormányzati tényezők is, sőt, maga a jegybank szerepét betöltő Fed is. Nos, mindez csak ijesztés volt, a héten az árfolyamok immár az őszi szintekre emelkedtek.

További cikkek

Utánajártunk

Videók

Ajánlatunk

Ajánlatunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

 • BUX40179.84+0.7%
  DAX9823.5-2.77%
  EUR/HUF311.610%
  EUR/USD1.08340%
  Arany1118.150%

Heti várható események, adatok

 • november 19
  november 20
  Monetáris Tanács kamatdöntő ülése
  ÁKK: 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukció, 50 mrdFt
  november 21
  PM: Részletes tájékoztató az államháztartás központi alrendszerének 2018. október végi helyzetéről
  Thyssenkrupp - 2018 Q4
  Jelzáloghitel igénylések - november
  Tartós és friss munkanélküli-segély kérelmek
  Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi index (végleges) - november
  november 22
  KSH: Keresetek - január–szeptember
  Fogyasztói árindex (év/év) - október
  Fogyasztói bizalom (előzetes) - november
  november 23
  KSH: Kiskereskedelem (második becslés) - szeptember
  Moody's hitelminősítői felülvizsgálat
  GDP (év/év, munkanaphatással igazított) - 2018 Q4
  Feldolgózipari BMI (előzetes) - november
  Szolgáltatóipari BMI (előzetes) - november
  Feldolgózipari BMI (előzetes) - november
  Szolgáltatóipari BMI (előzetes) - november
  Szolgáltatóipari BMI - november
  Feldolgozóipari BMI - november
  BMI - november

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?