Bognár ÁkosJátéknet.hu

Közel 20 éven át IT-újságíró, a PC World főszerkesztőjeként 2008-ban végleg letette a tollat. Azóta a JátékNet.hu Webáruház egyik alapítójaként foglalkozik az online kereskedelem területeivel - az IT, a logisztikai és a marketing áll hozzá a legközelebb. A JátékNet.hu Webáruház a hazai internetes kereskedelem egyik meghatározó cége, a legnagyobb online játékkereskedő. 2015-ös árbevétele közel két milliárd forint, 2013-ban elnyerte az Év Internetes Kereskedője, valamint a Delotte „Leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata” címet – 2014-ben Az Ország Boltja lett. A cégnek több mint 40 munkatársa van.

Dr. Czimer József
Capsys London Office

Jozsef started his career in the National Bank of Hungary working in international money market operations. Later he joined the regulations department where he had the opportunity to manage a considerable part of the country’s banking devolution reform by organizing the handing over of foreign currency operations by the National Bank to the new commercial banks.
Still as a regulator he started to deal with bank card operations. Later, as a deputy CEO of the new IBUSZ Bank he had the opportunity to manage the country’s then largest card acivity. Having an innovator’s view he started to deal with e-money operations already in the 1990s by exploring possibilities. Later he became to be an expert of this subject lecturing in the Central Europen University on it and advising several companies including the Hungarian Post and SenseNet Ltd. The latter later became to be the issuer of the first and only Hungarian e-money, Barion. Applying his expertise Jozsef took part in the working out of the European E-money Directive as well. Starting from March 1 this year he is the manager of the Capsys London Office”
In 2010 as the CEO of HFR, Budapest he started to work on a kiosk based payment system which was implemented in 2013 in the country. Having successfully finished the project he moved to London to manage Intersoft London Office working together with VocaLink on different projects including the marketing of the Immediate Payments System and mobile payment systems based on the instant payment solution.
Working in London he is an acknowledged member of the consultants’ community in the City.

Lemák Gábor
a FinTechGroup vezetője

2000-től a GKI Gazdaságkutató Zrt. keretein belül a kockázati tőkebefektetések, a kockázatkezelés és a fúziók és felvásárlások magyarországi trendjeivel foglalkozik. 2001-ben a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. társalapítója, ahol a fő területei a hazai elektronikus kereskedelem elemzése, informatikai stratégiák készítése. 2007-től a GKI Tanácsadó Kft. igazgatójaként multinacionális vállalatok számára végez stratégiai tanácsadást. 2008-tól a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Mobilitás és Multimédia Klaszter igazgatója, ahol közel 70 infokommunikációs területen működő kis- és középvállalkozás, valamint multinacionális vállalat, mint például az Ericsson, a Microsoft, vagy a HP közös kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeinek koordinálásáért felelős. 2011 végétől a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az OTP és a MasterCard összefogásában létrejött Magyar Mobiltárca Szövetség főtitkára. 2015-ben beválasztják a TOP25 ICT menedzser közé, továbbá megalapítja a FinTech Group Digitális Pénzügyi Technológiák Központot.

Dr. Parti Tamás
közjegyző

1990-ben szerzett jogi diplomát a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ügyészségi fogalmazói képzést követően szakvizsgázott 1992-ben, majd ügyészként működött 1995 augusztusáig, amikor is közjegyzőhelyettesként helyezkedett el a Budapesti Közjegyzői Kamara tagjaként. 1999-től közjegyzőként működik a Budapest XII. 4. számú székhelyen. Német nyelvi jogosítvánnyal rendelkezik.

1997-1999-ig a Budapesti Közjegyzői Kamara elnökségi tagja
1997-2002-ig a Zálogszerződések Országos Nyilvántartásának megbízottja
1998-2002-ig a Latin Közjegyzők Nemzetközi Uniója Informatikai és Jogi bizottságának tagja
2000-2007-ig a Magyar Országos Közjegyzői Kamara sajtószóvivője
2007-től a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke
2007-től a Magyar Országos Közjegyzői Kamara Választmányának elnökségi tagja
2009-től szakvizsgalektor
2011-től a Latin Közjegyzők Nemzetközi Uniója Állandó Tanácsának tagja

Dr. Mitev  Ariel Zoltán
Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Tanszékének egyetemi docense

Dr. Mitev Ariel Zoltán a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Tanszékének egyetemi docense. Állandó kutatói és tanácsadói tevékenységet végez akadémiai és üzleti projektekben, oktató és tréner egyetemi kurzusokon, tanfolyamokon és tréningeken. Az Eladásmenedzsment c. könyv társszerzője. Az értékesítéssel kapcsolatosan olyan kutatásokban vesz részt, mint a kiégés problémája az értékesítőknél, a hibákból való tanulás vagy az értékesítővé válás folyamata.

Donáth Fruzsina

a Bónusz Brigád ügyvezető igazgatója

Donáth Fruzsina márciusig a Mall.hu, Magyarország piacvezető webáruházának az ügyvezető igazgatója volt, majd márciusban a Bónusz Brigád kuponoldalt tulajdonló kft ügyvezetését vette át. Négy éves vezetése alatt  a Mall.hu az éves egymilliárdos forgalmú cégből közel 15 milliárdos forgalomat generáló közepes vállalattá nőtte ki  magát. A cég 2015-ben 100 alkalmazott segítségével közel 90 000 termékfajtát 7.500 nm-es összterületű lokális raktárból kínált. Bizottsági tag a Szek Org e-kereskedelmi érdekképviseleti szövegtségben és számos konferencia előadója. Donáth Fruzsina az e-kereskedelmi karrierje előtt 10 évig tévés és online médiaértékesítési tapasztalatokat szerzett piacvezető cégeknél.

Takács Zoltán

SOHO-SME szegmens marketing vezetője, Vodafone Magyarország Zrt.

8 éves B2B telekommunikációs tapasztalattal a háta mögött a Vodafone Magyarország Zrt. egyéni-kis- és középvállalkozásokért felelős marketing területet vezeti. Csapatával azon dolgozik, hogy a SOHO-SME ügyfelek megbízható, teljes telekommunikációs partnerként tekintsenek a Vodafone-ra. A stratégia- aktivitás- tarifatervezésen túl olyan új megoldások piaci bevezetésével foglalkozik az ügyfelek igényeire alapozva, melyek segítségével hatékonyságot tudnak növelni és fel tudnak készülni a jelen és jövő kihívásaira, úgymond Ready Business cégek lesznek.

 

Kenesei János
A Magyar Posta Biztosító vállalatok igazgatósági tagja

Kenesei János a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. 12 éven keresztül az Accenture és IBM vállalatoknál dolgozott Magyarországon és külföldön. Feladatai voltak: üzletfejlesztés a távközlési és közüzemi szektorokban; szakértő és projektvezető az értékesítési, ügyfélszolgálati és pénzügyi területeken (stratégia, üzleti folyamat és informatikai fejlesztések, átalakítások). 2004 óta a német Talanx csoport többségi tulajdonában lévő Magyar Posta Biztosító vállalatok igazgatóságának operatív tagja. Irányítása alá tartoznak az ügyfélszolgálati, informatikai és általános ellátással kapcsolatos területek. 2006. óta vesz részt a MABISZ informatikai szekciójának munkájában.

Pomázi Gyula

A NGM Vállalkozásfejlesztési Főosztály főosztályvezetője

Pomázi Gyula több mint 25 éves szakértői, tanácsadói és vezetői munkatapasztalattal rendelkezik, nevéhez fűződik több gazdasági térség komplex fejlesztési tervének kialakítása, és program irányítása. Számos intézménynél és nagyvállalatnál vett részt program irányítóként stratégiai projektek összehangolásában, teljes körű szervezeti és működésfelmérésben, minőség mérési rendszer kialakításában, informatikai rendszerek fejlesztésében, irányítási rendszerek és fejlesztési tervének kidolgozásában, szakértői támogatásában. Szakterületei közé tartozik továbbá az állami és közigazgatási rendszerek, pénzügyi, valamint országos hatókörű szervezetek irányítási, fejlesztési és átalakítási munkálatai, térségi gazdaságfejlesztési programok irányítása,menedzselése. 2012-ben az Év Projektmenedzsere pályázat különdíjasa.

Tauber Zoltán
DPD Hungária Kft Kereskedelmi igazgatója

Az elmúlt két évtizedben különböző vállalati és piaci szegmensekben értékesítési és érdekeltségi rendszerek kialakításával üzlet- és szervezetfejlesztés területeken tevékenykedem.

Három éve lehetek részese a DPD Hungária Kft dinamikus növekedésének,ahol valós ügyfélélményt igyekszünk biztosítani informatikai és szolgáltatás fejlesztésekkel, folyamatosan felmérve a piaci igényeket  segítjük megbízóink munkáját.

Az e-commerce üzleti világ meghatározó szereplőjeként különösen fontos számunkra a hazai vásárlói, fizetési kultúra fejlesztése, ezen a téren indított kezdeményezések támogatása.