A hazai pénzügyi kultúra fejlesztésének alappillére az átfogó gazdasági és pénzügyi ismeretek iskolai keretek közti oktatása. Az elmúlt években számos kiváló kezdeményezés látott napvilágot segítendő a pedagógusokat abban, hogyan juttassák el hatékonyan ezt a hatalmas tudásanyagot a diákoknak. Az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Pénzügyi Tudatosság Fórum célja, hogy a pedagógusok a tananyag témaköreihez kapcsolódó gyakorlati tapasztalatokkal, aktualitásokkal és jövőbeli kilátásokkal fókuszáltan ismerkedhessenek az adott téma legelismertebb hazai szakembereinek tolmácsolásában.

A 6. Pénzügyi Tudatosság Fórum fókuszában a digitalizáció áll. Ennek megfelelően a lakosság pénzügyi tudatosságát fejlesztő állami stratégia és a pénzügyi tudatosság iskolai oktatásának eddigi tapasztalatai mellett a pénzügyi oktatás lehetséges digitális fejlesztési irányai valamint az okostankönyvek témaköre is terítékre kerül.

A konferencián részt vevő pedagógusok emellett hasznos ismereteket szerezhetnek arról is, hol tart a digitalizáció a pénzügyekben, a bankszektorban és a tőkepiacon.

Jöjjön el Ön is a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Fórumára november 27-én, ahol az oktatási és a pénzügyi szféra beszélget egymással.

A konferencia végén a részvételről igazolást állítunk ki - a konferencia beszámítható a pedagógusok számára kötelező továbbképzés kereteibe.

Időpont: 2018. november 27. (09:30-14:35) - regisztráció: 09:00-tól

Pedagógusoknak, diákoknak INGYENES a részvétel!
Részvételi díj: 9900 Ft + áfa/fő

Helyszín: A38 Hajó, Budapest, Budai alsó rakpart

Regisztráljon most a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Fórumra az alábbi linken >>

Jelentkezését e-mailben is elküldheti a konferencia@privatbankar.hu címre!

További információk: Pető Fanni, 06-30-951-6182

Konferencia

 

Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

+36 1 225 0042

konferencia@privatbankar.hu

Pető Fanni
06-30-951-6182

Támogató