Hirdetés
Hirdetés

Kormányváltástól félhetnek az Opus befektetői

2018. március 19., 15:06
Cimkék
OTP
, Mol
, BUX
, Opus

Napközben felgyorsult a pesti tőzsde esése, miközben Európában csak kisebb mínuszok mutatkoznak. Az Opust (korábbi nevén Opimus)a választási aggodalmak húzhatják le.

Szokatlanul nagymértékben zuhan a BUX, zárás előtt két órával 2,5 százalék az esés mértéke, az index értéke 37 910 pont. Különösen nagyot esik a Mol: 3,3 százalékkal van a pénteki záróára alatt, 2910 forinton. Az OTP is 3 százalékot esik, ára 11 390 forint.

A Richter vesztesége 1,8 százalék, ára 5465 forint, de a gyógyszergyári papír már reggel is itt járt. Esnek még az úgynevezett Mészáros-papírok, közülük az Opust lehet kiemelni, amely 6 százalékkal van lejjebb, 531 forinton. Az Opus lehet a legérzékenyebb egy esetleges kormányváltásra, mivel a cég birtokában lévő sajtóportfólió szempontjából döntőek az állami hirdetések.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Harc a muszlim párhuzamos társadalom ellen – megalázzák a német hatóságokat

Harc a muszlim párhuzamos társadalom ellen – megalázzák a német hatóságokat

A zöld lámpa a német nagypolitikától csak most jött, holott a párhuzamosan működő muszlim bűnözői társadalom kialakulása már a 2016-os rendőri jelentésekben világosan megjelent. Noha a berlini kormányzat jó ideje azon dolgozik, hogy egy külső behatásoktól mentes, toleránsabb iszlámot alakítson ki az országban, Kölnben az európai iszlám konferencia résztvevői ezt elvetették.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?