Hirdetés
Hirdetés

Még két hétig tudják megtámasztani a Waberer’s árát

2017. július 22., 15:27
Cimkék
Erste
, Waberer's

Ismét stabilizációs ügyletek keretében próbálták fenntartani a kibocsátási árfolyamot, de ezt már csak két hétig lehet megtenni.

A Waberer’s közölte a BÉT honlapján, hogy ezen a héten összesen 68 786 részvényt vett az Erste, mint úgynevezett stabilizációs menedzser. Az ügyletek 5050 és 5080 forint közötti árakon teljesültek.

A cég tájékoztatása szerint a stabilizációs ügyleteket az Erste Group Bank AG mint a Waberer’s részvények ajánlattétele során eljáró forgalmazók részéről eljáró stabilizációs menedzser hajtja végre. A stabilizációs ügyletek a Budapesti Értéktőzsdén kerülnek végrehajtásra és azokat legkésőbb a Waberer’s részvények kereskedésének 2017. július 6.-i megkezdése után 30 nappal be kell fejezni.

Hirdetés

Miután a stabilizációs időszak véget ért, az elszámolás a stabilizációs menedzser és az értékesítő részvényes között történik. A Waberer’s nem vesz részt a stabilizációs ügyletekben és a stabilizációs ügyleteknek nincsen hatásuk a Waberer’s saját részvényeinek számára.

A piac jelenlegi állása szerint nem tolonganak a vevők, így a 30 nap lejárta után árfolyamesés vélelmezhető, a komolyabb vételek egy alacsonyabb, reálisabbnak tartott árszinten fognak megjelenni.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Megint mozgalmas hetünk volt, itthon és külföldön is történtek az események. Legújabb videónkban összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb a híreit, kiderült, hogy mi akasztotta ki a külgazdasági és külügyminisztert, illetve milyen őrült ötlettel állt elő Venezuela elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?