Hirdetés
Hirdetés

Nagyot erősödhet a forint jövő héten

2018. július 28., 10:46

Szépen zárta a hetet a hazai fizetőeszköz, komoly szintre érkezett, ha azon sikerült átjutni, komoly erősödés következhet.

A forint múlt havi összeomlása után július 2-án, eurónként 331 forinton érte el minden idők legrosszabb értékét. Onnan erősödni kezdett, de aztán újabb gyengülési hullámok következtek. Végül az elmúlt napokban újra megjelentek a vevők, és az árfolyam el is jutott újra a hónap legerősebb szintjére, 322-ig.

Euró/forint
Euró/forint

Így most a grafikonon egy szép ellenállás zóna alakult ki (az euró szempontjából támasz), ha ezt sikerül áttörni, további komolyabb erősödés jöhet, ami rá is férne a hazai fizetőeszközre. Jó esetben még egyszer annyit erősödhet, mint eddig a legrosszabb szinthez képest, ebben az esetben visszakerülne az árfolyam a 305-315 közti sávba, ahol az utóbbi 2 év nagy részét töltötte.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Többéves rekord dől meg: ráharaptak a magyarok a lízingre

Többéves rekord dől meg: ráharaptak a magyarok a lízingre

Megint két számjegyű növekedés következett be a magyar lízingpiacon: a finanszírozott összeg 17 százalékkal 500 milliárd forint fölé került az év első kilenc hónapjában - közölte a Magyar Lízingszövetség. Az építőipari boom jól látszik a lízingpiacon is. A szövetség ugyanakkor felhívja a figyelmet: vannak kihívások a piacon, részben az emelkedő kamatok miatt, de rövid és középtávon stabil növekedés várható.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?