Hirdetés
Hirdetés

Nagyot erősödhet a forint jövő héten

2018. július 28., 10:46

Szépen zárta a hetet a hazai fizetőeszköz, komoly szintre érkezett, ha azon sikerült átjutni, komoly erősödés következhet.

A forint múlt havi összeomlása után július 2-án, eurónként 331 forinton érte el minden idők legrosszabb értékét. Onnan erősödni kezdett, de aztán újabb gyengülési hullámok következtek. Végül az elmúlt napokban újra megjelentek a vevők, és az árfolyam el is jutott újra a hónap legerősebb szintjére, 322-ig.

Euró/forint
Euró/forint

Így most a grafikonon egy szép ellenállás zóna alakult ki (az euró szempontjából támasz), ha ezt sikerül áttörni, további komolyabb erősödés jöhet, ami rá is férne a hazai fizetőeszközre. Jó esetben még egyszer annyit erősödhet, mint eddig a legrosszabb szinthez képest, ebben az esetben visszakerülne az árfolyam a 305-315 közti sávba, ahol az utóbbi 2 év nagy részét töltötte.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mekkorát bukik, aki 40 év után nyugdíjba megy? Attól függ, dolgozik-e mellette

Mekkorát bukik, aki 40 év után nyugdíjba megy? Attól függ, dolgozik-e mellette

Aki megteheti, hogy 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonul és csak a családi feladatainak él, annak jó lehetőség lehet a Nők40 program, aki azonban nem akar sok pénzt bukni, jobban teszi, ha pár évvel tovább dolgozik. A harmadik opció, hogy nyugdíjba vonulunk, de tovább dolgozunk mellette - ezt a megoldást most már akár úgy is intézhetjük, hogy nem szólunk róla előre a munkáltatónak.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?