Hirdetés
Hirdetés

Nagyot erősödhet a forint jövő héten

2018. július 28., 10:46

Szépen zárta a hetet a hazai fizetőeszköz, komoly szintre érkezett, ha azon sikerült átjutni, komoly erősödés következhet.

A forint múlt havi összeomlása után július 2-án, eurónként 331 forinton érte el minden idők legrosszabb értékét. Onnan erősödni kezdett, de aztán újabb gyengülési hullámok következtek. Végül az elmúlt napokban újra megjelentek a vevők, és az árfolyam el is jutott újra a hónap legerősebb szintjére, 322-ig.

Euró/forint
Euró/forint

Így most a grafikonon egy szép ellenállás zóna alakult ki (az euró szempontjából támasz), ha ezt sikerül áttörni, további komolyabb erősödés jöhet, ami rá is férne a hazai fizetőeszközre. Jó esetben még egyszer annyit erősödhet, mint eddig a legrosszabb szinthez képest, ebben az esetben visszakerülne az árfolyam a 305-315 közti sávba, ahol az utóbbi 2 év nagy részét töltötte.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Baj van a magyar iskolákban - egyre több a komoly panasz

Baj van a magyar iskolákban - egyre több a komoly panasz

Több mint 1800 panasz érkezett Aáry Tamás Lajos, oktatási jogok biztosának hivatalához tavaly, az elmúlt évekhez hasonlóan az ügyek többsége a köznevelés területéről futott be. Az MTI-hez eljuttatott 150 oldalas összegzés szerint 1151 panasz érkezett a köznevelés területéről, 516 a felsőoktatásból, 125 a szakképzésből és 20 egyéb beadványt regisztráltak.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

  • Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni!

    2018. szeptember 20., 12:30
    Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni!

    A Generali Alapkezelő sajtóebéd keretében számolt be stratégiájáról, idei évéről, jövőbeni terveiről. A cég nyit a vagyonkezelés felé, a tőkepiacokon pedig úgy látja, hogy az amerikai rali kitart még, az európai tőzsdék és a feltörekvő piacok pedig egyenesen beszállási pontot kínálnak.

További cikkek

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?