Hirdetés
Hirdetés

Újra hasít a Tesla, nem tér magához a Mészáros-birodalom

2018. szeptember 20., 11:05
Cimkék
Mol
, Richter
, Tesla
, Opus
, Konzum

Jöhet bármennyire rossz hír, a Tesla iránti bizalom töretlen. A tőzsdéken békés emelkedés zajlik, bár a BUX esik. A Konzum-csoport papírjai éves mélyponton vannak.

Tegnap 5 százalékkal emelkedett a Tesla árfolyama 300 dollárig, a piacot nem rázta meg az a hír, hogy Elon Muskot felelősségre vonhatják amiatt, hogy kereskedés közben csipogott a cég árfolyamáról, ezzel bizony törvényt szegve. Ugyanakkor a piac optimista: a cég mégiscsak megoldotta a Model 3 gyártását, szépen felfuttatja azt, így vélhetően stabilan nyereséges lesz.

A tőzsdék ma is stabil emelkedést mutatnak, a BUX azonban mínuszban van, több mint fél százalékkal gyengül 36 150 pontig. A Mol egy százalékot csökken 2900 forintig, a Richter ugyanennyit esik 5100 forintig. Az OTP csak kismértékben gyengül 9970 forintig, a Telekom egy forintot csökken 407 forintig.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sokat gyengült Mészáros-papírok egyelőre nem tértek magukhoz. Az Opus 502 forintig, a Konzum 2490, az Appeninn 590, így a papírok ára egy éve a legalacsonyabb érték közelében van.

Konzum
Konzum
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

10 millió dollárt fizetett lobbizásra Horvátország, hogy kedvezőbb döntés szülessen a perekben. Az Interpol csak úgy körözte volna tovább Hernádit, ha a horvátok előre fizetik a perköltségeket arra az esetre, ha a Mol-elnök perel.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

  • Ez már a mánia? Robbant az ingatlanalapok vagyona

    2018. október 17., 17:37
    Ez már a mánia? Robbant az ingatlanalapok vagyona

    Szédítő sebességgel emelkedik az ingatlanalapok vagyona, már az 1400 milliárd forintot ostromolja, és az emelkedés gyorsulni látszik. Az egyes alapok teljesítménye nagyon vegyes, 2-től 14 százalékig. A nagyobb hozam azonban lehet, hogy egyben magasabb kockázatot is jelent.

További cikkek

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?