Hirdetés
Hirdetés

Újra hasít a Tesla, nem tér magához a Mészáros-birodalom

2018. szeptember 20., 11:05
Cimkék
Mol
, Richter
, Tesla
, Opus
, Konzum

Jöhet bármennyire rossz hír, a Tesla iránti bizalom töretlen. A tőzsdéken békés emelkedés zajlik, bár a BUX esik. A Konzum-csoport papírjai éves mélyponton vannak.

Tegnap 5 százalékkal emelkedett a Tesla árfolyama 300 dollárig, a piacot nem rázta meg az a hír, hogy Elon Muskot felelősségre vonhatják amiatt, hogy kereskedés közben csipogott a cég árfolyamáról, ezzel bizony törvényt szegve. Ugyanakkor a piac optimista: a cég mégiscsak megoldotta a Model 3 gyártását, szépen felfuttatja azt, így vélhetően stabilan nyereséges lesz.

A tőzsdék ma is stabil emelkedést mutatnak, a BUX azonban mínuszban van, több mint fél százalékkal gyengül 36 150 pontig. A Mol egy százalékot csökken 2900 forintig, a Richter ugyanennyit esik 5100 forintig. Az OTP csak kismértékben gyengül 9970 forintig, a Telekom egy forintot csökken 407 forintig.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sokat gyengült Mészáros-papírok egyelőre nem tértek magukhoz. Az Opus 502 forintig, a Konzum 2490, az Appeninn 590, így a papírok ára egy éve a legalacsonyabb érték közelében van.

Konzum
Konzum
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Forradalmi dráma a tévében: Budapestre figyel a világsajtó

Forradalmi dráma a tévében: Budapestre figyel a világsajtó

Német lapvélemények szerint a magyarországi tüntetések akár trendfordulót is hozhatnának, az ellenzék egysége azonban törékeny, a lakosság pedig szkeptikus. Az esetleges általános sztrájknak a német (és persze más külföldi) cégek nem örülnének, hiszen komoly összegeket fektettek be nálunk az elmúlt években.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

További cikkek

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?