Hirdetés
Hirdetés

Újra hasít a Tesla, nem tér magához a Mészáros-birodalom

2018. szeptember 20., 11:05
Cimkék
Mol
, Richter
, Tesla
, Opus
, Konzum

Jöhet bármennyire rossz hír, a Tesla iránti bizalom töretlen. A tőzsdéken békés emelkedés zajlik, bár a BUX esik. A Konzum-csoport papírjai éves mélyponton vannak.

Tegnap 5 százalékkal emelkedett a Tesla árfolyama 300 dollárig, a piacot nem rázta meg az a hír, hogy Elon Muskot felelősségre vonhatják amiatt, hogy kereskedés közben csipogott a cég árfolyamáról, ezzel bizony törvényt szegve. Ugyanakkor a piac optimista: a cég mégiscsak megoldotta a Model 3 gyártását, szépen felfuttatja azt, így vélhetően stabilan nyereséges lesz.

A tőzsdék ma is stabil emelkedést mutatnak, a BUX azonban mínuszban van, több mint fél százalékkal gyengül 36 150 pontig. A Mol egy százalékot csökken 2900 forintig, a Richter ugyanennyit esik 5100 forintig. Az OTP csak kismértékben gyengül 9970 forintig, a Telekom egy forintot csökken 407 forintig.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sokat gyengült Mészáros-papírok egyelőre nem tértek magukhoz. Az Opus 502 forintig, a Konzum 2490, az Appeninn 590, így a papírok ára egy éve a legalacsonyabb érték közelében van.

Konzum
Konzum
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ha globális háború jön, mehetünk a pincébe – variációk a jövőre

Ha globális háború jön, mehetünk a pincébe – variációk a jövőre

Mi lesz, ha teljesen összeomlik a nyugati világrend? Fenyeget-e globális háború, és milyen térben vívják majd meg? Hol a helye Magyarországnak, kiben bízhat, és mit rejthetnek a titkos moszkvai archívumok? A többi közt erre keresték a választ külpolitikai szakértők egy mai vitafórumon Budapesten, amely a pengeváltásoktól sem volt mentes.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?