Klasszis 2019 - nyereményjáték szabályzat

A játék indulása: 2019.03.01.

A játék vége: 2019.03.16. 23:45

1. Sorsolás:

2019.03.18. - 10:00 óra

2. A játék szervezője

A játék szervezője a Privátbankár.hu Kft. (1011 Budapest, Hunyadi János utca 23/B.), továbbiakban Szervező. A Szervező promócióban részvevő weboldala: www.privatbankar.hu A játék szervezőjének irodája: 1011 Budapest, Jégverem utca 6.

3. Szavazás

A Szervező által üzemeltetett http://konferencia.privatbankar.hu weboldalon a szavazás ingyenes.

Szavazáshoz nem szükséges adatot megadni, a játékban való részvételhez az e-mail cím megadása szükséges

Egy személy adataival (E-mail cím) egyszer lehet szavazni. Játékos alatt kell érteni azt a személyt, aki a Játékszabályzat feltételeit magára nézve kötelezőnek elfogadva, azt igazolva, szavaz és részt vesz a Játékban.

Többszörös regisztráció esetén a Szervező jogosult a valótlan adatokat megadó felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve megszüntetni, illetve azokat a nyeremények szempontjából automatikusan érvénytelennek tekinteni. A Játékos, ezen részvételi feltételek elfogadásával hozzájárul, hogy Szervező kezelje, tárolja a szavazás során megadott adatait és azokat saját marketing céljaira felhasználja.

4. A játékba kerülés feltételei és játékszabályzata

A szervező által szervezett „nyereményjáték” ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár. A nyereményjátékban való részvételhez az szükséges, hogy a játékos érvényes szavazatot adjon le a www.privatbankar.hu oldal ingyenes közönségszavazásán.

A játékban való részvétel feltétele: A nyereményjátékban részt vehet mindenki, aki neve és e-mailcíme megadásával szavaz a http://privatbankar.hu weboldal közönségszavazásában.

5. A nyertesek kiválasztása

Minden felhasználó e-mail címével vesz részt a játékban.

A Szervező a játék nyerteseit a sorsolást követően maximum 7 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről a megadott e-mail címre küldött üzenetben.

A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adatainak pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező nem tudja a nyertest elérni 14 munkanapon belül, akkor a nyeremény elvész.

A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit. Amennyiben többszöri regisztráció vagy nem valós személyek kerülnek megállapításra, akkor a felhasználó értesítés nélkül törlésre kerül, nyereményét is elveszítve, akként, hogy arra igénye semmilyen módon a továbbiakban nem lehet.

6. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek

A Játékból ki vannak zárva: - a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói - a Játék lebonyolítását végző cégek, személyek, ill. azok vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói - azon cégek és személyek valamint kapcsolt vállalataik.

7. Nyeremények

A játékosok között kisorsolunk 1 db 1 napos élménymotorozást egy Harley-Davidson modellel - 50 000 forint értékben.

8. Adózási kérdések

A nyereményhez tartozó adó-, illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező rendezi. A nyertes Játékos köteles minden esetlegesen szükségessé váló az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen, vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, ill. nyilatkozatot megadni. Amennyiben ezt elmulasztja, úgy az ennek elmulasztásából eredő kárért a Szervező nem felel. A nyeremény megszerzésének módját az átvételi elismervény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

9. Részvételi feltételek

A játékban az vesz részt, aki elfogadta a jelen Játékszabályokat, a 10. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a Részvételi feltételeknek.

10. Adatkezelési szabályok

A játék adatvédelmi szabályzatára a privatbankar.hu adatvédelmi szabályzata érvényes: http://privatbankar.hu/statikus/adatvedelem-390

A játékban megadott adatokat a szervező tárolja az adatvédelmi szabályzat betartásával. A regisztrációs adatok megadásával és egyben a regisztrációval a felhasználó elfogadja a szervező játékszabályát és az adatvédelmi nyilatkozatát. A szervező munkatársai és hozzátartozói nem vehetnek részt a játékban! A játékban való részvétel nem kötelező, ingyenes és semmilyen vásárlásra nem kötelezi a résztvevőket. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, a megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára a résztvevő hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

11. A nyereményjátékban résztvevő személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem: Hozzájárulok, hogy a Szervező, mint adatkezelő visszavonásig elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a Szervező adataimat üzletszerzési célból visszavonásig kezelje, ennek keretében üzleti ajánlatot juttasson el postai, illetve elektronikus eszköz útján.

Mindenkinek jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés