Hirdetés
Hirdetés

Logózott bögre helyett művészi ékszer

2015. március 24., 09:27

A frissesség és az újdonság a marketing két legnagyobb fegyvere. (x)

A frissesség és az újdonság a marketing két legnagyobb fegyvere. Egy dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás hatékonyan ötvözi a művészi kreativitást a célravezető marketing eszközökkel. Panyi Zsuzsi új utakat mutat a márkaismertség növeléséhez.


Panyi Zsuzsi 2007-ben indította saját márkáját és vállalkozását. Autodidakta iparművészként üvegékszerek és üvegtárgyak tervezésével és gyártásával foglalkozik. Alkotásaira jellemző a nagyvonalú színkezelés és a tervezői tudatosság, ami ötvözi a karakterességet és a kifinomultságot. Évente 5-6 új kollekcióval jelentkezik és rendszeresen mutat be üvegből készült design tárgyakat is. 
Készített már üvegtárgyat a Budapest Banknak, a Köztársasági Elnöki Hivatalnak és Nico Roseberg Forma1-es autóversenyzőnek is.

Valamennyi ékszere számozott, tanúsítvánnyal ellátott és ékszerre 10 év garanciát vállal. Márkájának specialitása, hogy nem csupán az ékszerek üveg részét, hanem a fém alapokat is ő maga tervezi.

Aktuális kínálatában közel 600 termék szerepel, köztük olyan nem mindennapi ékszerek, amelyek az üveg és az ezüst, valamint az üveg és a bőr párosításából születtek. Legnépszerűbb fülbevalói, nyakláncai és gyűrűi 26 féle színben készülnek és színválasztékuk évről évre bővül.


Rendszeresen dolgozik együtt más cégekkel, márkákkal. A díjak és az emlékplaketteken kívül márkaegyüttműködései során egyedi tervezésű ékszereket is készít. A márkaékszereken a cég logója, jellemző színei átvitt értelemben, művészi feldolgozásban, ám mégis egyértelműen jelennek meg. Az ékszerek hordhatóak, elegánsak. Kiemelkednek a „repi ajándékok” tömegéből, limitált mennyiségben készülnek, ezért különösen vonzóak, és iparművész alkotásként értékállóak.

 

Márkaékszer lehet fülbevaló, nyaklánc, gyűrű, mandzsettagomb, kitűző vagy éppen övcsat, és a céges ékszer ugyanúgy értelmezhető női és férfi kiegészítőkön, illetve egész ékszerkollekció is elkészíthető.
Ennek koncepcióba foglalása és kidolgozása az egyedi tervezés része.

 

Természetesen a jelenlegi, széles kínálatból is lehet ékszert vagy dizájn tárgyat választani céges- és konferenciaajándéknak, karácsonyi vagy munkatársi ajándéknak. Panyi Zsuzsi rendelkezik akkora kapacitással, hogy ugyanolyan színvonalon tudja kiszolgálni a több száz darabos igényeket, mint a kisebb megrendeléseket.

További információ:  http://panyizsuzsi.hu/ és http://panyizsuzsi.hu/blog/, ha kérdése van, tegye fel vagy kérjen ajánlatot most http://panyizsuzsi.hu/kapcsolat/

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés