Hirdetés
Hirdetés

Ilyen bankot még nem láttál eddig Magyarországon

2017. szeptember 22., 11:02

Vadiúj fejlesztéssel rukkolt elő a Takarék Csoport, kíváncsiak vagyunk, meghonosodik-e.

.
.

A Takarék Csoport közleménye szerint négy keréken guruló, mozgó bankot dobnak a piacra, méghozzá egy ATM-mel és bankfiókkal felszerelt kisbusz képében. A buszok jövő héttől az ország bármely pontján felbukkanhatnak, és ezzel bárki számára elérhetővé teszik a takarékok termékeit és szolgáltatásait. Ez elsősorban azoknak a településeknek jelenthet segítséget, ahol soha nem volt és azóta sincs bankfiók, de felbukkanhat fesztiválokon és rendezvényeken is, ezt közölte a Takarék Csoport a Privátbankár.hu-val.

A közlemény szerint a Takarék-buszban egyaránt lehet például személyi kölcsönt, Családi Otthonteremtési Kedvezményt vagy vállalkozói hiteleket igényelni, továbbá folyószámlát kezelni és pénzt befektetni, az ATM-ből pedig a készpénzfelvétel is megoldott. Aki a biztonság miatt aggódik, azoknak is van egy jó hír, a kisbusz ugyanis minden szempontból megfelel a bankbiztonsági szabályoknak.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Az EU is úgy eltűnik a történelem süllyesztőjében, mint a Szovjetunió?

Az EU is úgy eltűnik a történelem süllyesztőjében, mint a Szovjetunió?

Merkel két és fél évvel a migránsválság elindulása után európai megoldásról prédikál, de a német közvélemény többsége már Seehofernek hisz. A migrációs válság mély politikai hasadáshoz vezetett, és ez könnyen az EU szétesését eredményezheti. Orbán az EU Bizottságot „fehérgalléros embercsempészeknek” nevezte.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?