Hirdetés
Hirdetés

Készülj: több számla jön októbertől, mint eddig

2017. október 06., 13:20

Ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy többet is kell fizetni a gázért.

MTVA: Faludi Imre
MTVA: Faludi Imre

A Világgazdaság cikke szerint idén októbertől a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatója egy borítékban egyszerre akár több havi részszámlát is küldhet majd. Ez elsősorban azokra a  mérővel rendelkező földgázfogyasztókra vonatkozik, akik nem diktálnak, hanem korábbi éves fogyasztásuk alapján készített részszámlát kapnak, a számlák értéke és a befizetési határidő azonban nem változik.

Az intézkedés pusztán környezetvédelmi jellegű, eddig a részszámlákat ugyanis egyesével küldték borítékonként, ezt most hármasával csoportosítják előre – ezzel kevesebb papírt kell elhasználni. Az éves elszámoló számla továbbra is önállóan érkezik majd. A bevezetési időszakban – attól függően, hogy a fogyasztó melyik hónapban kap éves elszámoló számlát – ennél kevesebb számla is lehet a borítékban.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Megint mozgalmas hetünk volt, itthon és külföldön is történtek az események. Legújabb videónkban összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb a híreit, kiderült, hogy mi akasztotta ki a külgazdasági és külügyminisztert, illetve milyen őrült ötlettel állt elő Venezuela elnöke.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?