Hirdetés
Hirdetés

Lázár megígérte: mostantól egyszerűbb lesz hitelt kapni

2018. január 18., 16:38

Csökkentik a csok-ügyintézéssel kapcsolatos bürokráciai teendőket.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2018. január 18-án.  Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2018. január 18-án. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha csütörtök, akkor Kormányinfó: megtartották az év első kabinetülését és kormányülését is, ezek eseményeiről adott tájékoztatást Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 107. Kormányinfón. Az ülésen egyebek mellett arról döntöttek, hogy ezentúl megkönnyítik a csok-kal kapcsolatos ügyintézést.

Lázár hozzátette: a részletekről két hét múlva egyeztet majd a kormány. Emellett elmondta: a kormány célja, hogy tíz éven belül ne legyen szüksége az országnak importáramra, ehhez a földtulajdonosoknak engedélyt és kedvezményes hitelt biztosítanak kis teljesítményű napelemparkok létrehozásához.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Idegtépő napok jönnek: 108 ezer fiatal sorsa dől el

Idegtépő napok jönnek: 108 ezer fiatal sorsa dől el

Jövő szerda este 8 órakor hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Idén közel 108 ezren izgulhatnak, ugyanis ennyien jelentkeztek valamelyik hazai egyetem, főiskola szeptemberben induló képzésére. A legtöbben, a felvételizők kétharmada ezúttal is alapképzésre adta be jelentkezését.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?