Hirdetés
Hirdetés

Lázár megígérte: mostantól egyszerűbb lesz hitelt kapni

2018. január 18., 16:38

Csökkentik a csok-ügyintézéssel kapcsolatos bürokráciai teendőket.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2018. január 18-án.  Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2018. január 18-án. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha csütörtök, akkor Kormányinfó: megtartották az év első kabinetülését és kormányülését is, ezek eseményeiről adott tájékoztatást Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 107. Kormányinfón. Az ülésen egyebek mellett arról döntöttek, hogy ezentúl megkönnyítik a csok-kal kapcsolatos ügyintézést.

Lázár hozzátette: a részletekről két hét múlva egyeztet majd a kormány. Emellett elmondta: a kormány célja, hogy tíz éven belül ne legyen szüksége az országnak importáramra, ehhez a földtulajdonosoknak engedélyt és kedvezményes hitelt biztosítanak kis teljesítményű napelemparkok létrehozásához.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Megint mozgalmas hetünk volt, itthon és külföldön is történtek az események. Legújabb videónkban összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb a híreit, kiderült, hogy mi akasztotta ki a külgazdasági és külügyminisztert, illetve milyen őrült ötlettel állt elő Venezuela elnöke.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?