Hirdetés
Hirdetés

Te is kaptál a kormánytól pénzt? Itt tudod ellenőrizni

2017. október 16., 12:08

Hogy áll a fűtéskorszerűsítési pályázat?

Az Otthon Melege Program fűtéskorszerűsítést támogató alprogramjára a június 6. és október 15. közötti benyújtási időszak alatt közel 6000 pályázat érkezett, összesen több mint 3 milliárd forintos támogatási igénnyel - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Privátbankár.hu-val.

Már a benyújtott pályázatok fele részesülhetett összesen 1,5 milliárd forint összegű támogatásban.

Hirdetés

Az érintettek a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton kapják meg a Támogatói Okiratot.

A fűtéskorszerűsítési pályázat keretében a beruházással érintett családi házban vagy egyedi fűtési rendszerű társasházi lakásban tulajdonjoggal rendelkező természetes személyek igényelhettek vissza nem térítendő támogatást új kondenzációs kazán beépítésére és a kiegészítő költségekhez (pl.: kéményátépítés, radiátorok cseréje, fűtési csőhálózat korszerűsítése). A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 40 százaléka, de legfeljebb 700 ezer forint.

A 2014-ben elindított, közel 29 milliárd forint keretösszegű Otthon Melege Program eddig több mint 130 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé - jegyezte meg az NFM.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Az internetes kereskedelem háromszor olyan gyors tempóban bővül, mint a hagyományos - egyre gyakrabban vásárolunk hazai és külföldi weboldalakról, online áruházakból. De honnan tudhatjuk, hogy nem vernek át? Miről ismerszik meg a csaló webshop, mobilapp, hamis reklám? Ha mégis horogra akadtunk, mi a teendőnk?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?