Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: Orbán a kezébe vette a kormányt

2019. május 20., 14:19

A ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán járt Orbán Viktor, amit a Vodafone fotósa is megörökített.

(Forrás: Vodafone Magyarország)
(Forrás: Vodafone Magyarország)

Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot és tovább kell erősíteni a versenyképességet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

Ez a három dolog a magyar észjárás szerint összefügg: az identitásunk és a határaink megvédéséhez hozzátartozik az európai életforma, az európai gazdasági modell és a világ legnagyobb belső, egységes piacának megőrzése is – tette hozzá.

Hirdetés

Orbán azért a tesztpályáról is beszélt, mint mondta:

„a jövő elkezdődött körülöttünk, úgy hívják, digitális gazdaság, Ipar 4.0, ez a beruházás pedig egy első jegy, amelyet megváltottunk ebbe a bizonyos jövőbe.”

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Doktor Balsors már látja a következő összeomlást

Doktor Balsors már látja a következő összeomlást

A 2008-as gazdasági válság egyik előrejelzőjeként kapott óriási publicitást Nouriel Roubini, akire akkor a sajtó a Dr Doom, vagyis a Doktor Balsors jelzőt ragasztotta. Noha azóta hallottunk már tőle újabb krizisről is előrejelzést, de az szerencsére nem jött be. Roubini szerint viszont most ismét nagyon megnőttek a kockázatok, és 2020-ban könnyen jöhet egy újabb összeomlás.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40764.49+0.43%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön kiirtanád a magázást a magyar nyelvből?