Hirdetés
Hirdetés

A Normafán is bevásároltak Mészárosék

2017. november 15., 09:18

Az ügylettel az Appeninn hozzájutott egy budapesti Normafa utcai prémium kategóriás ingatlanhoz.

Mészáros Lőrinc. (Kép forrása: MTI Fotó, Földi Imre)
Mészáros Lőrinc. (Kép forrása: MTI Fotó, Földi Imre)

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. 100 százalékra növelte a Pontott Kft.-ben lévő üzletrészét – közölte az társaság a Privátbankár.hu-val. A tájékoztatás szerint az Appeninn Holding Nyrt. megvásárolta a 2016 júniusa óta 74 százalékos tulajdonában lévő Pontott Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. további 26 százalékos üzletrészét, ezzel pedig hozzájutott egy budapesti Normafa utcai prémium kategóriás ingatlanhoz.

Csúnyán kikosarazták

Hirdetés

Mészáros LőrincéketTovábbi részletek >>>

Az adásvétellel a tőzsdei társaság kizárólagos tulajdonába került a Normafa úton található több mint 3500 négyzetméteres telek és a rajta álló 1200 négyzetméteres építmény, amely a jövőben jelentős versenyelőnyt biztosít a társaságnak a fővárosi prémium kategóriás lakóingatlan-fejlesztés területén. A tőzsdei társaság a Pontott Kft. átnevezéséről is döntött, a cégbírósági bejegyzést követően Appeninn Hegyvidék Kft. néven folytatja tevékenységét.

Hozzátették: az Appeninn Logisztika Zrt. értékesítésével megvált nagykanizsai ipari-logisztikai ingatlanától. Az eladást az igazgatóság profiltisztítási szándéka vezérelte, amelynek során újrastrukturálják az Appeninn Holding ingatlan-portfólióját, hogy a társaság a magasabb kategóriás, nagyobb hozzáadott értéket képviselő ingatlanok vásárlására, üzemeltetésére és fejlesztésére koncentráljon.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Az előző negyedévhez képest egyes szegmensekben kis mértékben mérséklődtek a különbségek a munkavállalói bizalom terén novemberben, ugyanakkor továbbra is magas, csaknem 70 pontos értéket vett fel az index - derül ki a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb közös novemberi munkaerőpiaci kutatásából. Csakhogy így folyamatosan csökken a dolgozók motivációja is.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38240.09-1.05%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?