Hirdetés
Hirdetés

Egymilliárd forintos beruházás jön az egészségügyben

2017. október 27., 10:44

Világszínvonalú orvosi berendezéseket gyártó magyar vállalkozás bővít, örül az NGM.

Varga Mihály a 77 Elektronika Kft. Kutatási-, Fejlesztési- és Innovációs Központjának átadó ünnepségén jelentette be, hogy több mint egymilliárd forint felhasználásával jön létre a vállalat innovációs központja. A nemzetgazdasági miniszter leszögezte: az orvosi eszközök és berendezések gyártásában világviszonylatban is rendkívül nagy a verseny, ezért nemzetgazdasági szempontból is jelentős, hogy egy magyar cég képes komoly nemzetközi sikereket elérni ezen a területen, ezt közölte az NGM a Privátbankár.hu-val.

A vállalat jelenleg 90 országba exportál és teljes egészében magyar tulajdonú. A kormány iparfejlesztési stratégiájában, az Irinyi Tervben is egyébként kiemelt helyen szerepel az egészségipar, amelynek forgalma világszinten egyes becslések szerint meghaladja az 5 billió dollárt, fűzte hozzá Varga Mihály.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Az üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35017.90-1.37%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?