Hirdetés
Hirdetés

Kitört a müzliháború a válság legmélyén

2018. május 16., 11:51

Menekülnek Venezuelából a külföldi cégek.

A venezuelai hatóságok lefoglalták a Kellogg gyárát, miután a vállalat bejelentette, hogy a folyamatosan romló gazdasági és társadalmi helyzet miatt távozik az országból – írja a BBC.

Nicolás Maduro, aki azzal vádolja Amerikát, hogy gazdasági háborút indított országa ellen, törvényellenesnek és illegálisnak nevezte azt, hogy az egyébként magánkézben lévő Kellogg bezárja a gyárát. A venezuelai elnök szavai szerint a gyár most már a munkásoké, és folytatni fogják a termelést.

Hirdetés

Venezuelában vasárnap választásokat tartanak, így nem csoda, hogy Maduro a valóságtól teljesen elrugaszkodó dolgokat mond, mint például, hogy bíróság elé fogják állítani a Kellogg vezetőit.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kidurrant a mindenbuborék, miből lehet itt pénzt csinálni?

Kidurrant a mindenbuborék, miből lehet itt pénzt csinálni?

Tavaly nagyon rossz éve volt a tőkepiacoknak, túladottnak számítanak, de a Hold Alapkezelő pesszimista. Lehet, hogy most egy-két hónapig lesz egy medvepiaci felpattanás, de a következő évtizedben alacsony maradhat a részvénypiacokon elérhető hozam. A magyar eszközök árazása kivételesen a nyugat-európaival egyezik meg, ezért fokozatosan csökkentették azok arányát.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40937.38+0.29%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?