Hirdetés
Hirdetés

Komoly fejcseréről suttogtak – elárulták, mi az igazság

2018. február 16., 11:03

Német sajtóhírek szerint lecserélik az Audi vezérigazgatóját, erre reagáltak.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

Matthias Müller, a Volkswagen vezérigazgatója, aki az Audi igaztóságában is ott ül, megcáfolta a Bild azon értesülését, hogy a sorozatos botrányok miatt Rupert Stadler lecserélésében gondolkodnának - írja a Reuters.

Az Audinak szüksége van arra, hogy a menedzsmentje és munkavállalói összefogjanak Rupert Stadler korábban is kiváló vezetése alatt, és tovább lépjenek a botránytól – mondta Müller az Audi dolgozóinak.

Hirdetés

A Bild egyébként azt állította, hogy az Audi új feje a korábbi Skoda-vezér Winfried Vahland lett volna, és Stadler a Volkswagen pénzügyi igazgatójaként folytatta volna.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megvolt a kamatemelés!

Megvolt a kamatemelés!

Amerikában sor került az immár hatodik kamatemelésre, és jönnek a továbbiak, most már félnek az inflációtól, nem úgy, mint Európában. A tőzsdék mérsékelten estek, emelkedett az olaj és az arany. Viszonylag jól bírja a Facebook az adatkiszivárgási botrányt, Zuckerberg igyekszik rendet tenni. A BÉT-en az OTP és a Richter gyengül, a Mol emelkedik.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX37926.14-0.81%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?