Hirdetés
Hirdetés

Óriási újítást tervez a Facebook – nálad megjelent már?

2018. február 12., 17:18

Akkor te is azon kevesek közé tartozol, akik tesztelhetik a dislike gombot - és nem Magyarországon élsz.

A moneyish cikke szerint néhány szerencsés kiválasztott már láthatja és tesztelheti a Facebook régóta várt újdonságát, a „dislike” gombot – ezzel gyakorlatilag ugyanazt csinálhatjuk a posztokon, mint az eddigi lájkolgatással, csak épp a nemtetszésünket fejezhetjük ki vele. Bár az interneten több screenshot is megjelent a gombról, a Facebook egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban tesztüzemről lenne szó.

Elmondásuk szerint valóban kísérleteznek egy algoritmussal, ám ez kizárólag a felhasználói értékelésekre vonatkozik, és egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban működik. A tervek szerint a későbbiekben ennek a segítségével rangsorolhatóvá válnának a kommentek, így például a sértő vagy bántó tartalmúak a kommentlista legaljára kerülhetnek – ahová, mint tudjuk, senki sem görget le. Ilyen rendszerrel egyébként más közösségi oldalak már dolgoznak, például a Reddit, az Imgur és a 9gag kommentrendszere is.

Hirdetés

Ha már kommentek - így lép fel a Facebook a propaganda ellen. >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te mit csinálsz, ha elromlik otthon a hűtő, mosógép?

Te mit csinálsz, ha elromlik otthon a hűtő, mosógép?

Műszaki cikkek vásárlásánál nagyon figyelnek az energiahatékonyságra a magyarok, és ez akkor is kitartanak, ha meghibásodik a készülék. Ugyan hazánk nem jár élvonalban az elektromos hulladékok mennyisége terén uniós viszonylatban. Érdemes megjavíttatni az elromlott készüléket, hogy minél kevesebb elektromos hulladékkal terheljük a környezetet.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX36770.93-2.04%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?