Hirdetés
Hirdetés

Páros lábbal szállt bele volt műsorvezetőjébe a Hír TV

2019. január 23., 15:45

Puzsér Róbertet tavaly augusztusban rúgta ki az ismét kormánybaráttá vált Hír TV, most pedig már egy lejárató anyagot is készített róla.

Forrás: Youtube/Puzsér Róbert
Forrás: Youtube/Puzsér Róbert

A csatorna Főhős című műsora húsz percen keresztül gúnyos, élcelődő hangnemben nagyrészt azt taglalja, hogy miért nem alkalmas szerintük az újságíró-publicista főpolgármesternek, és miért nem szabad őt még véletlenül sem komolyan venni.

Hirdetés

Puzsér Róbert, aki a Sétáló Budapest programmal pályázik a főpolgármesteri címre, Facebook oldalán reagált az elhangzottakra:

„Nem ismerik sem a tisztességet, sem az objektivitást, sem az intellektuális igényességet. Ennek az „újságírásnak” a nyilas és a rákosista propaganda a történelmi előzménye. Gyáva, nyálkás sz@rháziak hazudoznak, hamisítanak és kennek össze sz@rral. Azt adják, ami a lényegük.”

Puzsér a még kormányellenes Hír TV egyik húzóarca volt: a Sznobjektív című közéleti show-t szerkesztette és vezette. Ő volt az, aki Simicska Lajos tévéjében simicskázott. (Ezt egyébként még a Főhős is megemlíti.)

A Főhős című műsor azután indult, hogy a csatorna idén nyáron ismét kormányközeli tulajdonba került. A magazin fő profilja a karaktergyilkosságba oltott lejáratás (az ő olvasatukban nyilván leleplező tényfeltárás): eddig Puzséron kívül olyan közéleti szereplőket vadásztak le, mint Csintalan Sándor és Havas Henrik, de célkeresztbe kerültek az ellenzék jelenlegi és volt vezéralakjai is.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Beszorulva Putyin és az EU közé – az információs háború tűzvonalában

Beszorulva Putyin és az EU közé – az információs háború tűzvonalában

Egy évtized után úgy tűnik, hogy az EU keleti partnerségében részt vevő államok inkább a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésével jutottak előrébb, és maga a partnerség nem sokat hozott a konyhára. A tegnapi konferencia térségbeli előadói főként a Moszkvából kiinduló hibrid háború információs aspektusát tárták a hallgatóság elé. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX39944.09+0.93%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi a legnagyobb gond Magyarországon?