Hirdetés
Hirdetés

Rekordbevételet hozhat a Samsung új készüléke

2017. szeptember 12., 12:56

Még meg sem jelent, máris felállította az eladási rekordot.

Igazi csemegének bizonyul a mai nap a mobilpiac szerelmeseinek, az Apple az esti órákban mutatja majd be a legújabb iPhone-ját, ám közben a rivális Samsung sem nyugszik. A Reuters cikke szerint ugyanis bár még meg sem jelent, máris 2,5-szer annyi, 650 ezer előrendelés érkezett a legújabb Note 8-as prémium kategóriás telefonjukra, mint a korábbi – meglehetősen nagy botrányt kavaró – Note 7-esre.

A botrány ellenére azonban úgy tűnik, nem pártoltak el a rajongók a dél-koreai gyártótól. A mintegy ötezer megrögzött Note-felhasználó körében készített felmérés szerint a válaszadók 85 százaléka lojális maradt a márkához. A Note 8-as várhatóan 930-960 dollár közötti árral fog érkezni. Ezzel egyébként nem marad el a versenytársaktól, a jelenlegi telefontrend ugyanis az 1000 dolláros álomhatár felé halad, erről korábban itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Az üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX34972.35-1.5%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?