Hirdetés
Hirdetés

Új tulajdonosa van a Népszava kiadójának

2019. április 12., 14:03

Leisztinger Tamás egyik cége, a Proton Trade Zrt. veszi meg a Népszava kiadóját - közölte a lapot megjelentető társaság sajtóügynöksége.

„Elkötelezett befektető érkezett a Népszavához, a piacvezető országos napilap így biztonságban működhet és fejlődhet a jövőben” – idézte a közlemény Puch László eddigi tulajdonost, aki a kiadót 2016 óta a Horizont AG nevű érdekeltségén keresztül birtokolta. Puch szerint az adásvétel nem ötletszerű döntés, korábban nyilvánosan is jelezte, hogy pénzügyi befektetőkkel szeretné megerősíteni a lapot.

Leisztinger Tamás a közleményben úgy fogalmazott, hogy az, hogy megvásárolták a Népszavát, egyben értékválasztás is. Leisztinger Tamás kifejezte abbéli szándékát, hogy „a lap a jövőben is az emberről, a mindennapi életről szóljon és kiemelten kezelje a szolidaritást.” Nemcsak a lap hangnemét kívánják megőrizni, hanem a szerkesztőséget is, illetve a megkezdett fejlesztések folytatását is támogatják – fogalmazott.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Őrült hét: egy merész titkosszolgálati akciót és egy megbukó miniszterelnököt is láttunk

Őrült hét: egy merész titkosszolgálati akciót és egy megbukó miniszterelnököt is láttunk

Nem akármilyen hét a mostani, elég csak arra gondolni, hogy vasárnap voksolni várják a magyarokat is, míg Ausztriában az elmúlt évek egyik legkomolyabb politikai botránya robbant ki alig pár nappal az EP-választások előtt, bedöntve ezzel a kormánykoalíciót is. A Huawei-felhasználók aggódhatnak a telefonjaik miatt, míg az Egyesült Királyságban buzgón keresik Theresa May utódját. Ez a Privátbankár.hu heti összefoglaló videója.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40022.62+0.03%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi a legnagyobb gond Magyarországon?