Hirdetés
Hirdetés

Váratlan fordulat: lecserélték a Lego fejét

2017. augusztus 10., 12:54

Nyolc hónapig bírta az előző vezérigazgató.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

A Reuters cikke szerint a vezérigazgatói posztot Niels B. Christiansen vette át. Az üzletembernek van már gyakorlata cégek vezetésében, 2008-tól mostanáig a dán termosztát-gyár, a Danfoss vezetője volt.

A poszton Bali Paddát váltja majd, ő volt a Lego történetében az első külföldi vezérigazgató. Padda 8 hónapot töltött a játékgyár élén, azonban nem mondanak végleges búcsút egymásnak a céggel, a továbbiakban tanácsadóként folytatja pályáját.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Itt élnek és ilyenek a legboldogabb magyarok

Itt élnek és ilyenek a legboldogabb magyarok

Világszerte ma, március 20-án ünneplik a boldogság napját. Ebből az apropóból újra elkészült Magyarország boldogságtérképe. Mi kell a boldogsághoz a magyarok szerint? Kik mondják magukat boldogabbnak, a nők vagy a férfiak? Mely megyeszékhelyen élnek a legboldogabb és legkevésbé boldog emberek? Mi a helyzet a budapestiekkel?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX37954.29+0.7%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?