Hirdetés
Hirdetés

A hollandok miatt lesz drágább a tojás?

2017. augusztus 14., 12:20

Hiába a tízmillió bevont termék, nekünk nincs mitől aggódnunk.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese, Nagy Attila elmondása szerint bár rengeteg tojást vontak ki a forgalomból a nyugati országokban, ez nem éri el azt a szintet, hogy az árban változást okozzon. A több tízmillió tojás ugyanis elenyészően kevés az európai termeléshez képest.

Ami azt illeti, a magyar tojás szektor még profitálhat is a botrányból az igazgató szerint, ugyanis hozzánk nem kerültek hamisított tételek, sem pedig mérgező tojások. Hozzátette, a botrány kezdete óta a Nébih azt javasolja, hogy a vásárlók magyar tojást fogyasszanak, a mostani ismeretek szerint azok biztonságosak. A holland tojásbotrányról korábban már rengeteget írtunk, cikkeinket itt olvashatod a Privátbankár.hu-n. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Az üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?