Hirdetés
Hirdetés

A Nap Képe: a pokol is befagyott Magyarországon

2018. február 28., 17:05

A nagy hidegnek van egy szép oldala is: gyönyörű hótakaró borítja Magyarország egyes tájait. Ráadásul ritkán látni befagyott vízeséseket.

Hirdetés
Behavazott erdő az Ilona-völgyben, Parádfürdő közelében 2018. február 28-án. Forrás: MTI/Komka Péter
Behavazott erdő az Ilona-völgyben, Parádfürdő közelében 2018. február 28-án. Forrás: MTI/Komka Péter
Jégalakzatok a megfagyott Ilona-völgyi vízesésen a Parádhoz tartozó Parádfürdő közelében 2018. február 28-án.  Forrás: MTI/Komka Péter
Jégalakzatok a megfagyott Ilona-völgyi vízesésen a Parádhoz tartozó Parádfürdő közelében 2018. február 28-án. Forrás: MTI/Komka Péter
A megfagyott Ilona-völgyi vízesés Parádfürdő közelében 2018. február 28-án.  Forrás: MTI/Komka Péter
A megfagyott Ilona-völgyi vízesés Parádfürdő közelében 2018. február 28-án. Forrás: MTI/Komka Péter

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük, de kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 17 566 Ft a törlesztőrészlete, a THM 18,53 százalék.További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kissinger figyelmeztetése - katasztrofális háború törhet ki az USA és Kína között

Kissinger figyelmeztetése - katasztrofális háború törhet ki az USA és Kína között

Henry Kissinger szerint a két országnak mielőbb rendeznie kell nézeteltéréseit, különben olyan „katasztrofális háború” törhet ki, amely véresebb lenne, mint a két világháború. Az ázsiai-csendes-óceáni szabadkereskedelmi megállapodás az USA régióbeli hegemóniájára mér komoly csapást, hiszen még olyan közeli amerikai szövetségesek is csatlakoznak a Kína által dominált szövetségbe, mint Japán és Ausztrália. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?