Hirdetés
Hirdetés

Ajándékot kapott az autósok fele – mi vár ma a kutakon?

2017. december 08., 07:26

November óta nem nyúltak az árakhoz a Molnál.

Csökkentette 2 forinttal a dízel árát a Mol Nyrt., a benzin ára ugyanakkor nem változott. A csökkentéssel a gázolaj átlagára 367 forintra mérséklődött. A benzin árán legutóbb november 24-én változtattak, akkor 2 forinttal 356 forintra csökkent, míg a dízel árát 22-én 4 forinttal 369 forintra vágták.

A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

Hirdetés

Most dől el, mennyit kell fizetni a tankolásért jövőre

Nagy változások lehetnek az olajpiacon az OPEC találkozója nyomán, de sokak szerint a helyzet kulcsa valójában Vlagyimir Putyin kezében van. Oroszország ugyanis sokkal kevésbé függ az olaj árától, mint közel-keleti riválisai, és még az is lehet, hogy már nem érdekelt a túl magas árfolyamban. Túl sokan játszanak emelkedő olajárra, meglepetés készül? A Privátbankár.hu cikkéből minden kiderül. >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megteltek a hotelek – mi már tudjuk, hová mész a hosszú hétvégén

Megteltek a hotelek – mi már tudjuk, hová mész a hosszú hétvégén

Nem csak a nagy ünnepek számítanak kiemelkedőnek a szálláshelyek forgalmában, a húsvétot követő május elsejei majálisok, és így a hosszú hétvégék csurig töltik a vendéglátóhelyeket. Az év negyedik hosszú hétvégéje ráadásul 4,5-szeres forgalomnövekedést hozhat, ráadásul az átlagos foglalási érték is folyamatosan növekszik a Szallas.hu adatai szerint.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?