Hirdetés
Hirdetés

Beújított a főváros: többé nem tévedünk el éjszaka?

2018. február 15., 17:53

Új, részletgazdag térképet adott ki a BKK az éjszakai közlekedésről.

Eddig nem nagyon volt olyan részletgazdag térképe Budapestnek és a környező agglomerációnak, aminek segítségével biztonságosan és gyorsan eligazodhattunk volna az éjszakai járatok menetrendjében. Ezen segít most a BKK, ugyanis közzétették a főváros és környékének teljes, részletes térképét, olvasható a központ honlapján. A térkép ráadásul folyamatosan frissül majd az átépítési munkálatok és változások függvényében.

A térkép minden megállóhelyet annak nevével szerepeltet, egyértelműbb módon mutatja be az átszállási kapcsolatokat – külön jelölve a menetrendben biztosított csatlakozási lehetőségeket –, sőt további információkat is tartalmaz az adott járatokról, ezzel is elősegítve a teljes körű útvonaltervezést. Feltüntették emellett azokat az éjszakai hálózati fejlesztéseket is, amelyeket a közelmúltban vezettek be a fővárosi szolgáltatók: 2017 decembere óta péntek és szombat esténként éjjel fél egyig jár az M2-es és az M4-es metró, és az M2-es metróhoz csatlakozó utolsó HÉV-szerelvények is a korábbinál később indulnak a H5-ös és a H8-as vonalon.

Hirdetés

Összekötik a HÉV-et és a metrót - itt vannak a részletek. >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megvan a magyarok kedvence – te szoktál náluk vásárolni?

Megvan a magyarok kedvence – te szoktál náluk vásárolni?

A GKI Digital 2015 óta készít nyilvános rangsort a magyar piac legnagyobb online kiskereskedőiről. A végleges sorrend alapját a GKI Digital forgalmi modellezése adta. A becsléseket ez alkalommal is pontosította a kutatócég a lakossági vásárlási szokásokat vizsgáló felmérések eredményeivel, valamint kereskedői riportok tényadataival.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?