Hirdetés
Hirdetés

Beújított a főváros: többé nem tévedünk el éjszaka?

2018. február 15., 17:53

Új, részletgazdag térképet adott ki a BKK az éjszakai közlekedésről.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

Eddig nem nagyon volt olyan részletgazdag térképe Budapestnek és a környező agglomerációnak, aminek segítségével biztonságosan és gyorsan eligazodhattunk volna az éjszakai járatok menetrendjében. Ezen segít most a BKK, ugyanis közzétették a főváros és környékének teljes, részletes térképét, olvasható a központ honlapján. A térkép ráadásul folyamatosan frissül majd az átépítési munkálatok és változások függvényében.

A térkép minden megállóhelyet annak nevével szerepeltet, egyértelműbb módon mutatja be az átszállási kapcsolatokat – külön jelölve a menetrendben biztosított csatlakozási lehetőségeket –, sőt további információkat is tartalmaz az adott járatokról, ezzel is elősegítve a teljes körű útvonaltervezést. Feltüntették emellett azokat az éjszakai hálózati fejlesztéseket is, amelyeket a közelmúltban vezettek be a fővárosi szolgáltatók: 2017 decembere óta péntek és szombat esténként éjjel fél egyig jár az M2-es és az M4-es metró, és az M2-es metróhoz csatlakozó utolsó HÉV-szerelvények is a korábbinál később indulnak a H5-ös és a H8-as vonalon.

Hirdetés

Összekötik a HÉV-et és a metrót - itt vannak a részletek. >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Gyengélkednek a németek meg mi is, zuhan a török líra

Gyengélkednek a németek meg mi is, zuhan a török líra

A békés pénteki amerikai zárás után ma lefelé tartanak a tőzsdék, különösen a német DAX, valamint a hazai index. Az OTP és a Richter esnek nagyot, a Telekom azonban emelkedik. Lefelé tart a Konzum, az Appeninn és az Opus is. Új mélyponton a török líra, esik az arany és az olaj.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?