Hirdetés
Hirdetés

Büdös és ihatatlan ásványvizet vontak ki a forgalomból

2018. március 16., 12:45

Az egyik San Benedetto ásványvízzel voltak súlyos problémák.

A Nébih tájékoztatása szerint emberi fogyasztásra alkalmatlan volt a gyártó egyik palackozott ásványvize, a fogyasztók többször is undort keltő, fertőtlenítőszerre, kénhidrogénre valamint gázolajra emlékeztető mellékszagra panaszkodtak. A laboratóriumi vizsgálatok megállapították, hogy az Aqua Minerale ásványvíz fél literes kiszerelésében ugyan kórokozót nem mutattak ki, de fogyasztásra nem javasolják.

Forrás: Nébih
Forrás: Nébih

Az érintett ásványvizeket az interneten lehetett rendelni, a hatóság vizsgálata kiterjedt a bejelentőnél fellelhető, valamint az olasz ásványvizet Magyarországra behozó és a viszonteladó vállalkozás készletének ellenőrzésére is. Az eljárás eredményeként a Nébih elrendelte a fogyasztásra alkalmatlan ásványvíz kivonását a forgalomból és a fogyasztóktól visszahívását. Az érintett termék gyártási ideje 2018.01.10., minőségmegőrzési ideje 2019.07.12.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kivándorlóink kérték – négy és félmillió forinttal több lehet a fizetésük

Kivándorlóink kérték – négy és félmillió forinttal több lehet a fizetésük

A fejlett társadalmak elöregedése azt eredményezheti, hogy nagyon nagy lesz a keletje a jól képzett munkaerőnek. Ez pedig azzal járhat, hogy a munkaadóknak sokkal többet kell ígérniük, nagyon megugorhatnak a fizetések. Németországban például fejenként 13 700 euróval. De jobban terjed majd a robotika is, például magyarországi gyárakban.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?