Hirdetés
Hirdetés

Büdös és ihatatlan ásványvizet vontak ki a forgalomból

2018. március 16., 12:45

Az egyik San Benedetto ásványvízzel voltak súlyos problémák.

A Nébih tájékoztatása szerint emberi fogyasztásra alkalmatlan volt a gyártó egyik palackozott ásványvize, a fogyasztók többször is undort keltő, fertőtlenítőszerre, kénhidrogénre valamint gázolajra emlékeztető mellékszagra panaszkodtak. A laboratóriumi vizsgálatok megállapították, hogy az Aqua Minerale ásványvíz fél literes kiszerelésében ugyan kórokozót nem mutattak ki, de fogyasztásra nem javasolják.

Forrás: Nébih
Forrás: Nébih

Az érintett ásványvizeket az interneten lehetett rendelni, a hatóság vizsgálata kiterjedt a bejelentőnél fellelhető, valamint az olasz ásványvizet Magyarországra behozó és a viszonteladó vállalkozás készletének ellenőrzésére is. Az eljárás eredményeként a Nébih elrendelte a fogyasztásra alkalmatlan ásványvíz kivonását a forgalomból és a fogyasztóktól visszahívását. Az érintett termék gyártási ideje 2018.01.10., minőségmegőrzési ideje 2019.07.12.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Erősödik a forint, nagyon vették a hazai részvényeket

Erősödik a forint, nagyon vették a hazai részvényeket

Hirtelen minden szép és jó lett a világban a múlt heti összeomlás után: visszatértek az amerikai tőzsdeindexek a kritikus szintek fölé, és Európában is nagyot mentek a tőzsdeindexek. A nyertesek közt van a BUX, legtöbbet a Mol emelkedett a nagy papírok közül.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?