Hirdetés
Hirdetés

Csalással próbált meggazdagodni egy trafikos – lehet, téged is meglopott?

2017. október 17., 11:49

Vádat emeltek a bankkártya-adatokat lopó dohányboltos ellen.

Fotó: Őry Gábor/Privátbankár.hu
Fotó: Őry Gábor/Privátbankár.hu

A fővárosi főügyész, Ibolya Tibor arról tájékoztatta az MTI-t, hogy végül vádat emeltek az ellen a budapesti férfi ellen, aki 2015 februárja és márciusa között összesen 33 vásárló bankkártya-adatait lopta el a dohánybolti munkája során. A 26 éves férfi ez idő alatt két V. kerületi dohányüzletben is dolgozott alkalmazottként, az adatokat egy házi készítésű eszközzel szerezte meg.

A kártyaadatokkal külföldi szerencsejáték-oldalakon játszott, a csalásokkal csaknem hárommillió forint kárt okozott. A férfinak voltak sikertelen fizetési próbálkozásai is több mint tízmillió forint értékben. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben információs rendszer felhasználásával, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Minden autós rémálma: százezres károkat okozhat, ha nem figyelsz

Minden autós rémálma: százezres károkat okozhat, ha nem figyelsz

Defekt, sérült felni, rossz egyenesfutás: problémák, amelyek akár egyetlen kátyú után is jelentkezhetnek. Mindez nem csoda: egy-egy fagyos, csapadékos hét után kátyúk ezrei jelennek meg a hazai utakon, amelyek akár százezres nagyságrendű kárt is okozhatnak autónkban.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?