Hirdetés
Hirdetés

Döcögős kirándulás lett volna – így még nem csempésztek cigarettát

2017. szeptember 13., 10:28

Neked hány doboz cigi fér a biciklidbe?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint tehervagonban, kerékpáron és saját magukra erősítve próbáltak meg cigarettát átcsempészni Eperjeskénél, a magyar-ukrán határon. A csempészek több mint kétezer doboz, nagyjából kétmillió forint értékű dohányárut próbáltak áthozni. A cigarettát a pénzügyőrök röntgengép segítségével fedezték fel egy lezárt tehervagonban. Az elkövetők a csempészáru elrejtésekor a zárat levágták, majd visszaragasztották, hogy az érintetlennek tűnjön.

Egy másik esetben három kerékpárosnál találtak 25 ezer forint értékű cigarettát ugyancsak Eperjeskén, a 29 doboz cigarettát a biciklik gumiabroncsában rejtették el. Ugyanitt egy nő 132 doboz, mintegy 120 ezer forint értékű dohányárut erősített a testére azt remélve, hogy észrevétlen marad a ruhája alá rejtett csempészáru. A pénzügyőrök mindhárom esetben lefoglalták az adójegy nélküli cigarettát és költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Te tudod, mennyit kell fizetned majd az autópályákon?

Az üdülési szezon beindultával számos honfitársunk autóval utazik a szomszédos országokba, számukra hasznos információ, hogy a nyaralás célpontjai felé vezető úton mennyit és milyen módon fizethetnek az autópálya-használatért.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?