Hirdetés
Hirdetés

Fennakadás a reptéren – reméljük, te nem ide utaztál

2018. május 28., 08:38

Villámcsapás okozott teljes felfordulást a londoni Stansteden, még lehetnek csúszások a menetrendben.

A BBC cikke szerint több száz utas rekedt a londoni Stansted reptéren, miután egy villámcsapás következtében megsérültek a reptér üzemanyagtöltő-rendszerei. Emiatt azonban nem tudták újratankolni a gépeket, így rengeteg járatot halasztottak vagy töröltek el. Budapestről a Ryanair bonyolít járatokat erre a reptérre, és bár azóta a hibát helyreállították, még lehetnek csúszások a menetrendben.

A lapnak nyilatkozó utasok közül sokan nehezményezték az akadozó információáramlást, ráadásul a következő két napra minden járat tele van, így átfoglalni sem tudják a helyüket. A gépeket leszállni sem engedték, voltak, akik órákig keringtek, mire landolhattak. A repülőtér dolgozói elnézést kértek, mondván, hogy az időjárást "még ők sem tudják irányítani".

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Földcsuszamlás Bajorországban: egyre közeledik Merkel bukása

Földcsuszamlás Bajorországban: egyre közeledik Merkel bukása

A jelek szerint egyre inkább polarizálódik a német társadalom: a bajorországi választásokon a két centrumpárt hatalmasat bukott, a két szélsőpólus viszont jelentősen erősödött. Német lapvélemények szerint mindez akár a negyedik Merkel-kormány végét is jelentheti.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?