Hirdetés
Hirdetés

Fennakadás a reptéren – reméljük, te nem ide utaztál

2018. május 28., 08:38

Villámcsapás okozott teljes felfordulást a londoni Stansteden, még lehetnek csúszások a menetrendben.

A BBC cikke szerint több száz utas rekedt a londoni Stansted reptéren, miután egy villámcsapás következtében megsérültek a reptér üzemanyagtöltő-rendszerei. Emiatt azonban nem tudták újratankolni a gépeket, így rengeteg járatot halasztottak vagy töröltek el. Budapestről a Ryanair bonyolít járatokat erre a reptérre, és bár azóta a hibát helyreállították, még lehetnek csúszások a menetrendben.

A lapnak nyilatkozó utasok közül sokan nehezményezték az akadozó információáramlást, ráadásul a következő két napra minden járat tele van, így átfoglalni sem tudják a helyüket. A gépeket leszállni sem engedték, voltak, akik órákig keringtek, mire landolhattak. A repülőtér dolgozói elnézést kértek, mondván, hogy az időjárást "még ők sem tudják irányítani".

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Miből vásárolgatnak ennyit a magyarok? Honnan az óriási hiány?

Miből vásárolgatnak ennyit a magyarok? Honnan az óriási hiány?

A jövő hét makronaptárának legfontosabb eseménye a jegybank idei utolsó kamatmeghatározó ülése lesz - a jegybank most nincs nehéz helyzetben, papírforma-döntés várható. Emellett kiskereskedelmi, kereseti statisztikák jelennek meg. Azt is megtudjuk, mi áll a rekordközelbe emelkedett államháztartási hiány hátterében.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?