Hirdetés
Hirdetés

Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban?

2018. május 12., 10:17

Újabb közgazdasági-pénzügyi könyvet jelentetett meg a Pallas Athéné Könyvkiadó a változást tervező, vagy a változás folyamatát éppen megélő vállalatvezetők számára.

Az üzleti modellek radikális átalakítása – Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban? című könyv szerzői, Carsten Linz, Günter Stewens és Alexander Zimmermann, valamennyien a stratégiai menedzsment elismert szaktekintélyei.

Közös munkájuk során több száz vállalatot és üzletágat tanulmányoztak, több száz vezetővel folytattak egyeztetéseket. Azt tapasztalták, hogy a cégek számára a verseny élvonalához való tartozás elengedhetetlen az üzleti modelljük alapvető megváltoztatása nélkül. A Pallas Athéné Kiadó gondozásában most megjelenő könyv célja, hogy a vállalatvezetőket végigkísérje az üzleti modell radikális átalakításának folyamatán és segítse a kihívásokra való reagálásukat.

Hirdetés

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mutatjuk, hol vannak a legdrágább és legolcsóbb vidéki lakások

Mutatjuk, hol vannak a legdrágább és legolcsóbb vidéki lakások

A legdrágább vidéki lakások Sopronban vannak, de Győr, Debrecen és Kecskemét árai is vetekszenek a külső pesti kerületekével. A nagy autóipari cégek fejlesztései egyértelműen növelik a lakások értékét: Kecskeméten kétszeresére nőttek az árak hét év alatt, a debreceni lakásárakat pedig a BMW-beruházás húzza majd.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?