Hirdetés
Hirdetés

Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban?

2018. május 12., 10:17

Újabb közgazdasági-pénzügyi könyvet jelentetett meg a Pallas Athéné Könyvkiadó a változást tervező, vagy a változás folyamatát éppen megélő vállalatvezetők számára.

Az üzleti modellek radikális átalakítása – Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban? című könyv szerzői, Carsten Linz, Günter Stewens és Alexander Zimmermann, valamennyien a stratégiai menedzsment elismert szaktekintélyei.

Közös munkájuk során több száz vállalatot és üzletágat tanulmányoztak, több száz vezetővel folytattak egyeztetéseket. Azt tapasztalták, hogy a cégek számára a verseny élvonalához való tartozás elengedhetetlen az üzleti modelljük alapvető megváltoztatása nélkül. A Pallas Athéné Kiadó gondozásában most megjelenő könyv célja, hogy a vállalatvezetőket végigkísérje az üzleti modell radikális átalakításának folyamatán és segítse a kihívásokra való reagálásukat.

Hirdetés

500 000 Ft gyorskölcsön, ha hirtelen jött a baj

Villámgyors pénzügyi segítség kell? Ha hitelhez kell nyúlnod, keresd a legolcsóbbat, a megújult személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével találd meg a legkedvezőbb ajánlatot. Nézzünk egy konkrét példát 500 000 forintos hitelösszeghez 36 hónapos futamidővel, a törlesztőrészlet rangsora alapján a legkedvezőbb ajánlat ebben az esetben a Cofidis Fapados kölcsöne 16 747 forintos havi törlesztőrészlettel (THM: 13,34%), de szorosan követi a Cetelem Saját Ritmus ajánlata is 16 823 forintos törlesztőrészlettel (THM: 14,49%), és a K&H személyi kölcsöne 16 845 forintos havi törlesztőrészlettel (THM: 15,99%), de szintén a kedvezőbb konstrukciók közé tartozik Provident kölcsöne heti visszafizetéssel, 5 707 forintos heti törlesztőrészlettel (THM: 24,83%). További  ajánlatok érdekelnek? Használd gyorskölcsön kalkulátorunkat!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Jön a nagy lakáspiaci fordulat Magyarországon?

Jön a nagy lakáspiaci fordulat Magyarországon?

Egy év alatt mért 7 százalékos drágulással a nyolcadik helyen áll Magyarország az Eurostat 27 ország lakásár-változását bemutató adatai alapján. A 2015 óta országos átlagban mért szűk 31 százalékos árnövekedés azonban még mindig dobogós helyet ér, viszont végre nem nőttek az árak, hanem csökkentek.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?