Hirdetés
Hirdetés

Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban?

2018. május 12., 10:17

Újabb közgazdasági-pénzügyi könyvet jelentetett meg a Pallas Athéné Könyvkiadó a változást tervező, vagy a változás folyamatát éppen megélő vállalatvezetők számára.

Az üzleti modellek radikális átalakítása – Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban? című könyv szerzői, Carsten Linz, Günter Stewens és Alexander Zimmermann, valamennyien a stratégiai menedzsment elismert szaktekintélyei.

Közös munkájuk során több száz vállalatot és üzletágat tanulmányoztak, több száz vezetővel folytattak egyeztetéseket. Azt tapasztalták, hogy a cégek számára a verseny élvonalához való tartozás elengedhetetlen az üzleti modelljük alapvető megváltoztatása nélkül. A Pallas Athéné Kiadó gondozásában most megjelenő könyv célja, hogy a vállalatvezetőket végigkísérje az üzleti modell radikális átalakításának folyamatán és segítse a kihívásokra való reagálásukat.

Hirdetés

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Emiatt tör ki újból a hidegháborús hangulat?

Emiatt tör ki újból a hidegháborús hangulat?

Az amerikai kormány visszavonta Kína felé tett meghívását a világ legnagyobb haditengerészeti gyakorlatára. A döntés azután született, hogy Peking újabb rakétákat telepített a Dél-kínai-tenger partjainál. A két hatalom kapcsolata egyre intenzívebb versenybe vált, Washington szerint a kommunista vezetés titkolózik folyamatos fegyverkezéséről, Peking szerint ez már-már a hidegháborúra emlékeztető gyanakvást bírálja.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?