Hirdetés
Hirdetés

Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban?

2018. május 12., 10:17

Újabb közgazdasági-pénzügyi könyvet jelentetett meg a Pallas Athéné Könyvkiadó a változást tervező, vagy a változás folyamatát éppen megélő vállalatvezetők számára.

Az üzleti modellek radikális átalakítása – Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban? című könyv szerzői, Carsten Linz, Günter Stewens és Alexander Zimmermann, valamennyien a stratégiai menedzsment elismert szaktekintélyei.

Közös munkájuk során több száz vállalatot és üzletágat tanulmányoztak, több száz vezetővel folytattak egyeztetéseket. Azt tapasztalták, hogy a cégek számára a verseny élvonalához való tartozás elengedhetetlen az üzleti modelljük alapvető megváltoztatása nélkül. A Pallas Athéné Kiadó gondozásában most megjelenő könyv célja, hogy a vállalatvezetőket végigkísérje az üzleti modell radikális átalakításának folyamatán és segítse a kihívásokra való reagálásukat.

Hirdetés

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

Mol-INA-ügy: ezért nem körözik már Hernádi Zsoltot

10 millió dollárt fizetett lobbizásra Horvátország, hogy kedvezőbb döntés szülessen a perekben. Az Interpol csak úgy körözte volna tovább Hernádit, ha a horvátok előre fizetik a perköltségeket arra az esetre, ha a Mol-elnök perel.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?