Hirdetés
Hirdetés

Hogyan tárolj minden “földi jót”?

2019. július 14., 12:51

Nem tiltott gyümölcsökről lesz szó. Viccet félretéve, azokról a zöldségeknek és gyümölcsöknek a tárolásáról szólnék, amelyek színesebbé teszik mindennapi étrendünket. Bárhová is kerülnek útjukon, fontos, hogy a tárolás alatt megóvjuk “színüket” a kórokozóktól. Illetve egy olyan cégről, amely ehhez segítséget nyújt neked.

Tudtad, hogy szívesen tanyáznak különféle mikroorganizmusok rajtuk? A penészek, baktériumok könnyen átterjedhetnek egyről a kettőre, kettőről a százra, különösen párás környezetben. A károk óriásiak lehetnek, különösen a penész okozta rothadás által. Ráadásul a légben terjedő baktériumok az emberi egészségre is ártalmasak. De van valami más is a levegőben! A megoldás! 
Az UV lámpás technológia segít megakadályozni, hogy a penész levegő útján terjedjen.
Germicid lámpával, 253,7 nm-es sugárzásának köszönhetően még a kizárólag csak légtérben szálló mikrobákat is elsöpörheted! Többféle alkalmazása, környezetbarát jellege számodra is vonzó lehet!

Csírátlanítás kézikönyv

Hirdetés

Vegyél egy ventilátort! Szereld egy fali nyílásra! Rakj elé egy germicid lámpát! És a helyiség csírátlanítása kész!
Ügyelj az egészségre! Rövid ideig szemüvegben tartózkodhatsz a helyiségben, de huzamosabb ideig ne légy ott az eljárás során! Szerelj ajtónyitást érzékelő kapcsolót a lámpák lekapcsolásához!
Az élelmiszeriparban előírás, hogy a lámpatesteket különleges bevonattal illesék, amely a lámpa eltörése esetén megakadályozza a szilánkok szétszóródását.

Minden a légtér kezelése!

Bizonyára te is mondogattad már egy feszült szituációban, hogy ott “rossz a légkör”. Nemcsak az életben, hanem a gyümölcstárolásban is elengedhetetlen a levegő megfelelő kezelési módja. Én egyenesen hármat is tudok ajánlani neked a Hollandimpex Kft.-től, amelyeket együtt és egyenként is alkalmazhatsz:


1. “Verzió 1”: UV4AIR Duct berendezés, ami légcsatornába épített, így garantálja a folyamatos légáramlatot a helyiségben.

2. “Verzió 2”: UV4AIR Simple: Hasonló elvű a működése. Ekkor egy fali nyílásba beszerelt ventilátor tereli be a levegőt a területre, és ezt kezelik az UV lámpák.

3. “Verzió 3”: UV4AIR Active: A helyiség belső levegőjét a készülék úgymond folyamatosan keringeti. Az így áthaladó levegőt a germicid lámpák csírátlanítják, és a kezelt levegő ezáltal visszakerülhet a helyiségbe.

Végeredmény: Kaptunk egy raktárat csíramentes levegővel. A három módszerben van valami közös: a lámpák mindig zárt rendszerben működnek, így az UV-C sugárzás nem veszélyezteti a környezetet és az embereket. A selejtek száma is csökkenthető!
Nemcsak az egészség, de a minőség is tálcán kínálkozik a germicid lámpáknak köszönhetően!

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 Ft a törlesztőrészlete, a THM 13,86 százalék. a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 823 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,49 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük, de kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Történelmi hozammélység Magyarországon – kiszorítanák a külföldieket, mégis nyomulnak?

Történelmi hozammélység Magyarországon – kiszorítanák a külföldieket, mégis nyomulnak?

Történelmi mélységben a magyar tíz éves államkötvény-hozam, ahogy a német is és még több más ország kötvényhozama. A külföldiek kezében levő forintos államkötvények állománya négy éves csúcson van, az átlagos futamidő pedig minden eddiginél magasabb. Annak ellenére, hogy az állam inkább a lakossági befektetőket édesgeti magához, a külföldiek is vesznek.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?