Hirdetés
Hirdetés

Meghökkentő dolog miatt lett sokkal gyorsabb az internet

2018. június 20., 11:34

Ki gondolta volna, hogy ilyen hatásai is lesznek az adatvédelmi irányelveknek?

Miből finanszírozzam a cégem? Mitől lesz versenyképes egy magyar KKV és honnan szerezhet fejlesztési forrásokat? Ki viheti tovább a családi vállalkozást?
KKV-finanszírozás - égető tulajdonosi dilemmák konferencia - jelentkezzen most!

Ha hetekig fárasztottak a GDPR-levelek, akkor ennek biztosan örülni fogsz: mérhetően gyorsabbak lettek a weboldalak az Európai Unió közös adatvédelmi irányelveinek bevezetésétől – írja az Infoq.

A legszembetűnőbb példa erre az USA Today honlapja, amelynek betöltéséhez szükséges adat 90 százalékkal csökkent május 25. óta, elsősorban azért, mert eltávolították a legtöbb olyan scriptet, amelyet látogatók követésére használtak. Emellett a GDPR-t indoklásként használva átalakították az oldal felhasználói felületének motorját is, tovább javítva ezzel a teljesítményt.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni!

Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni!

A Generali Alapkezelő sajtóebéd keretében számolt be stratégiájáról, idei évéről, jövőbeni terveiről. A cég nyit a vagyonkezelés felé, a tőkepiacokon pedig úgy látja, hogy az amerikai rali kitart még, az európai tőzsdék és a feltörekvő piacok pedig egyenesen beszállási pontot kínálnak.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?